Реклама / Ads
12| 6747 |04.04.2009 НОВИНИ

Мистерията с царските имоти била като капиталите на Красимир Гергов и Ветко Арабаджиев

.
министър Николай Василев
В Търговище НДСВ отново потвърдиха, че отиват сами на избори. Министър Николай Василев не се страхува от проверката на ДАНС
 

Васил Василев

НДСВ няма да влиза в никакви коалиции с други партии преди изборите. Това каза Станимир Илчев по време на дебат със симпатизанти на партията в Търговище под надслов „НДСВ на прицел”. На него присъстваха министър Николай Василев, депутатите Деница Димитрова, Антония Първанова, както и зам.-областният управител в града от квотата на НДСВ Панайот Абаджимаринов. Водещ на т.нар. спор беше Иван Гарелов.

Основни въпроси на срещата бяха справянето с кризата и предстоящите избори. Николай Василев твърдо заяви, че партията му има 3 основни стълба, които ще отстоява - запазването на стойността на лева, стабилност в банковата система и възстановяване на ДДС, което да подпомогне бизнеса у нас.

От своя страна Станимир Илчев твърдо заяви, че въпреки намеците на лидера на либералите Греъм Уотсън за коалиция ДПС-НДСВ, това нямало да се случи.

„Не мислете, че през 2001 г. горяхме от желание да управляваме страната с ДПС. Тогава политическата ситуация беше безизходна, както и през 2005 г. В началото на тази година много мои съпартийци искаха да напуснем коалицията с БСП, но не е в стила на НДСВ да остави страната в тази тежка криза без нужните експерти за излизането от нея. Ще теглим хомота докрай”, добави Илчев.

Симпатизантите отвориха и въпроса за царските имоти. Депутатът отговори на нападките лаконично: „Както никой не може да ви убеди, че те са собственост на Сакскобургготски, така и мен никой не може да ме убеди за това, как са натрупали огромните си капитали Красимир Гергов и Ветко Арабаджиев.”

Николай Василев коментира проверката на ДАНС в неговото министерство като нарочен ход на депутати от опозицията, заради което той и пиарите му щели да изгубят ценно време за обяснения в парламента и пред медиите. Той добави още, че не смята да съди Сидеров за нападките му във връзка с продажбата на БТК, тъй като „Волен всички го познаваме, такъв си е по характер, не може да се направи нищо”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 66| 18628 |01.04.2009 73 милионерски имоти при Станишев, 4 от тях на министри . 20| 5081 |13.03.2009 Борисов и Цветанов си ипотекират имотите . 20| 6593 |09.03.2009 Албена Денкова: Нямаме имоти до морето . 36| 6088 |24.02.2009 Кой не е купувал имоти? - чуди се шефката на НАП-Бургас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads