Реклама / Ads
32| 7055 |01.04.2021 НОВИНИ

”Младежи ГЕРБ отговарят на хейт коментари”: Комсомолци, дебелашки хумор и неуместен сарказъм

.
Скандално видео на младежката организация на ГЕРБ започна да циркулира из медийното пространство днес. В разгара на кампанията вместо оригиналност, сарказъм и ирония, от младите от ГЕРБ залагат на простотия и наглост.
 

Активистите на Борисовата партия са се скупчили един до друг и разискват неграмотни статуси на потребители, които се обявяват срещу ГЕРБ. Целта е ясна - да се дискредитират недоволните. Четири дни преди вота “комсомолците” на Борисов разгромяват народа с дебелашки хумор, вместо с програми, идеи, политики и свършената “работа, работа, работа”. 

 

Имало канавки, защото имало много построени пътища, които могат да бъдат видяни на премиерските включвания на живо във Facebook. Разбираемо - до това бе сведена политиката през последната година, та и кампанията около това трябва да се върти. Цялата “работа, работа, работа” се вижда от клипчетата на Борисов онлайн. Селективно, разбира се. 

 

Селективни са и самите коментари. Подбрани така, че да подкрепят идеята на цялото предизборно шоу, без хилядите напълно аргументирани и остри коментари на интелигентни хора. Нещо като: Дайте да изберем 10 неграмотни коментара, да включим камерката и да им се смеем. Гениално е. Новаторско. Градивно.

 

Не ли? 

 

“Трябва да се радвате, че не влязохте в затвора”, пише един от потребителите. 

И младите остриета на ГЕРБ отвръщат: Аз, между другото, живея в “Банишора” и съм сигурен, че сред персонала на затвора със сигурност има гербаджии. Така че… пак се уредихме!”.

 

Как беше оная песен на Ицо Хазарта? “Имам човек във НАП и ми дреме…”. Еманация на народопсихологията ни е това. Еманация на онова, в което се превърна държавата ни за последните 10 г. Еманация на простотията ви е това изказване.

 

Уредихте се. Свикнали сте така. Шуробажданащината обаче не е нормална. Не е смешна. И похвална не е. 

 

Джесика Вълчева




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5267 |31.03.2021 Петя Аврамова от ГЕРБ цъфна сред некролози и други идиотщини . 34| 5822 |31.03.2021 Миризлива вода продължава да се влива в Черно море противно на билборда на ГЕРБ . 43| 4523 |30.03.2021 Караянчева и Сачева: Женски онлайн хор с хвалебствия по адрес на ГЕРБ . 13| 8424 |30.03.2021 БСП води пред ГЕРБ в ново социологическо проучване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads