Реклама / Ads
12| 9573 |14.01.2019 НАРОДЕН ГЛАС

ТВ многомашинникът Джамбазки - във всеки дом

.
Джамбазки в тв студио... Източник: БГНЕС
Ангел Джамбазки би категорично конкуренцита по телевизионни изяви през първите седмици на януари. Последно по България он ер. Щял да кандидатства за Гинес, казват. И за Европарламента, естествено.
 

Евродепутатът Джамбазки е гост в студиото… Джамбазки ще коментира. След минути е в друга телевизия. В третата обявяват на драгите зрители, че по темата ще говори Джамбазки… Този пейтриът, който не харесва Евросъюза, но обича да живее в Брюксел, е капацитет по всичко. Съперник на самия проф. Мишо Константинов…

 

Многотеливизионник като Цветанов, че го и надминава. Всичколог от висша класа. Да вземем превозваческите тревоги. Джамбазки е на барикадата: Какъв е този Макрон? Шут за него; ще му извъртим едно хоро пред европарламента. Извъртяха го – хорото. После идва ред на циганските проблеми. Това повече не може да се търпи. Ние… законите… гетата долу… полицията… ред… законите… След това подхваща мигрантите. Казвах ви за Меркел още… ето провали се. Гневен, справедлив, нападащ. Истински високоговорител на патриотарската правда и идеология. Големият рупор на малката коалиция, даже само на ВМРО. А джендърите и Истанбулската конвенция да не му се мяркат пред очите – сече като със сабя. Гейпарадниците – също. Шат, шат – всичко става на дреп под словото-кинжал на нашия херой.

 

Дава мнение, назидава, коментира, громи, анализира, чертае бъдещето. Досущ като младият Ленин, който живеел в Швейцария и Финландия, но налагал гърбината на мужика с марксизъм и болшевизъм...Не ме гледайте какво правя, а слушайте какво ви говоря - това е посланието. И като Ленин Джамбазки винаги е прав, а опонентите криви.

А дойде ли празник, Джамбазки навлича националната носия, туря пищов и хайде в крак до боса Каракачанов. Щото са гранде патриоти.

 

В борбата с Джамбазщината не може само с „Райт“ – трябва и дистанционно. Но много българи нямат пари за кабелна и гледат 3-4 канала. А оттам Джамбазки извира с дебита на Ниагарския водопад. Нито ден без Джамбазки! И да не искате, той нахлува в дома ви. Неканен, нахален, елементарен.

 

И все забравя да спомене от коя коалиция стана евродепутат и от къде дойде финансирането на кампанията му.

 

Сега Джамбазки отново драпа за Европарламента. Не го казва – показва го. Харесва му там. Идва си само за да ни дава акъл и да ни набива канчето, ако сме се отклонили от правата линия. Такъв е нашият Джамбазки – по болшевишки енергичен и по депутатски практичен.

 

Телевизиите могат да спрат стахановеца, но не искат. Защото целта е създаването на политическите многомашинници.

 

Николай Каменов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 12891 |13.09.2018 Владо Береану за Фрог: Всеки в политиката е обвързан- баща му, жена му или той са в схеми . 2| 6951 |13.08.2018 Журналист: Каква държава сме, щом всеки с малко пари може да бръкне в Търговския регистър?! . 15| 11358 |29.05.2018 Лозан Панов: Горко на всеки, който смее да се противопостави на главния прокурор . 10| 10202 |26.08.2017 Рамадан пред Фрог: Всеки момент ще ме арестуват, пратих sms на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads