Реклама / Ads
30| 11014 |28.03.2021 НОВИНИ

МногоНеуважаеми жени от ГЕРБ, как объркахте черните забрадки с чаршафи?

.
”Каолиново помни”, написаха майките на черните забрадки. Сложиха и автомат
Напъна се Севда Арнаудова – пиарката, която следва плътно по петите премиера Бойко Борисов и „роди“ поредната измислица за „черния чаршаф“, който протестиращите били опънали пред дома на работодателя й в Банкя.
 

Възмущава се жената. Възмущава се от дъното на душата си. Ако беше поне малко по- талантлива в професията, щеше да знае, че е хубаво, преди да сътвори поредната гавра срещу  най-измъчените жени на света – майките на деца с увреждания, поне  бегло да проучи мотивите за днешния протест преди високите порти. Иначе нямаше да сътвори поредния гаф, който да удари по сравнения и без това със земята имидж на ГЕРБ.

 

А днес майките и протестиращите, които са до тях повече от 260 дни напомниха за мракобесните времена на  Възродителния процес, обърнал живота наопаки на стотици хиляди хора. Прогонил ги от домовете им и ги запратил в чужди земи. Епизод от историята ни, от  който всеки цивилизован човек  не само би потънал в дън земя от срам, но би се поучил от грешките на властимащите тогава. За съжаление в тези  трагични събития безспорен принос има и  самият Борисов.  За жените от ГЕРБ, преписали първи поста на Севда, може и да се привижда черен чаршаф, но за протестиращите майки става дума за черните забрадки.

 

Черни забрадки за жените, които по време на Възродителния процес са загубили своите близки. Черни забрадки за злочестата и нерадостна съдба, която имат повечето жени в България.

 Черни забрадки за младите, които напуснаха Родината, барабар със семействата си и не искат и да чуят повече да връщане.

Черни забрадки за децата, родени с физически проблеми, чийто смисъл на живота е да гледат света през прозореца на панелката си.

Черни забрадки за жертвите от  коронавирус, които в България се оказа най-много не само  в Европа, но и в света дори.

Черни забрадки за бедността, мизерията, корупцията и  за всичко, които сме принудени да търпим. Черни забрадки за живота ни.

 

Но ако говорим за черни чаршафи, при това може би от сатен, не е ли по-добре да попитаме една мистериозна Мата Хари откъде са се взели и с кого би ги намачкала?! Може би от там, откъдето „никнат“ кюлчета злато и пачки евра? В този ред на мисли, ако Севда иска да е център на внимание, нека си спомни и ни разкаже как и защо всеки месец е ходила при хазартния бос Васил Божков. Вярваме, че цялото правителство ще я препише. 

 

Невена Миткова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3591 |27.03.2021 Напрежение: Външно изпрати протестна нота в Скопие заради спряна пратка с български книги . 3| 3533 |27.03.2021 Ограничителните мерки в Гърция са удължени до 5 април . 8| 4359 |26.03.2021 Природата пак саботира Борисов: Ново срутище затруднява движението по пътя Девин-Кричим . 21| 3318 |23.03.2021 Говорителят на ЦИК очаква огромно напрежение при обработване на резултатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads