Реклама / Ads
38| 4699 |23.01.2021 НОВИНИ

Московский комсомолец: Другари, това с Навални се случва по план

.
Навални на ”Шереметиево”
Другари, някои от вас бяха наистина учудени, когато Навални бе задържан на летище „Шереметиево“ и отведен в полицейски бус. Уверявам ви: за самия него това не беше сюрприз. Федералната служба за изтърпяване на наказанията (ФСИН) беше го предупредила, че ще се случи точно това. И те не можеха да не го арестуват.
 

Конят в шаха не се движи по този начин. Навални, разбира се, прекрасно е знаел това. Той се върна в Русия, не за да се прибере в къщи. Полетът към Москва бе просто първата крачка от новия Комплексен план. План, добре обмислен от хора, които отлично знаят как работи руската система и предсказват нейните действия на сто процента.

 

Навални си дойде и това бе първата крачка от плана. Прибраха го за 30 денонощия – ответната реакция, изчислена и очаквана.

Втората крачка видяхме на следващия ден: предварително заснет филм за двореца на Путин. Главната цел на видеото бе да изнерви до крайност системата. И системата зацикли – и досега няма адекватен отговор. Тя пропусна този ход.

 

Навални е зад решетките. Дори да искат, в момента не могат да го отровят. И кръгът около Навални прави третата крачка от Комплексния план: чрез мрежата организира митинг. Призивите са предимно към младите хора, дори към тийнейджърите. Не знам как точно го правят, но точно това се случва.

Може би ако попитате своите деца или внуци – ще ви обяснят. Навални и митинг – това е неговата сила, кислородът му.

 

Вече става ясно, че митингът ще бъде детски по някакъв начин. Но системата ще реагира като към възрастни, което е отчетено много точно от Комплексния план. Ще ударят децата и младежите. Цялата ярост и злоба заради филма за двореца, ще се стоварят върху тях.

 

Тогава идва ред на следващата крачка от плана, която трябва да направи зрялото население, което със сигурност ще е потресено от разправата на омоновците с тийнеджърите. Възрастните ще трябва да се събудят и да свършат своята работа. Децата са само за загрявка. Всичко това е много тъжно, честно казано. Затова дори не искам да гадая, какви крачки са предвидени още от този план.

 

За мен обаче няма никакво съмнение, че ситуацията е режисирана предварително. И се развива точно по сценария на Навални, а не на Кремъл. Огромната машина на системата играе по свирката на малкия човек. Досега беше обратното.

 

Юлия Калинина,

Московский комсомолец

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 4262 |22.01.2021 Тома Биков: Компетентни в България на тема избори не ходят по студиата . 23| 3756 |22.01.2021 Проф. Кантарджиев официално потвърди - и у нас е регистриран британския щам . 36| 7008 |22.01.2021 Илиян Василев: Путин е излязъл извън кожата си след филма за двореца . 14| 4927 |22.01.2021 Ден 198: Граждани чакат Тома Биков пред БНТ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads