Реклама / Ads
1| 5167 |08.06.2014 НОВИНИ

Над 50 хил. посещения събра m.cez.bg за 5 месеца

.
При прекъсване на електрозахранването клиентите могат само за 5 секунди да проверят времето за възстановяването му.
 

Близо 51 хиляди посещения бяха регистрирани на мобилната версия на корпоративния уебсайт на ЧЕЗ - m.cez.bg, за периода от стартирането й на 1 януари тази година до 30 май 2014 г. Само за  пет месеца приложението бе използвано от почти 30 хиляди души. Статистиката показва, че 80% от трафика е генериран през мобилни телефони, 17% - през таблети и 3% - през персонален компютър.

„Стремим се винаги да сме в крак с времето и новите технологии. Мобилната версия е още едно улеснение за нашите клиенти. Тя им осигурява по всяко време бърз достъп до интересуващата ги информация. Радваме се, че новата ни услуга провокира интереса на потребителите и все повече хора я използват. Това ни мотивира да разработваме и в бъдеще нови услуги в отговор на потребностите на клиентите“, каза Петър Докладал – Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

M.cez.bg  e най-бързият и удобен начин за клиентите да се свържат с ЧЕЗ. Страницата се зарежда средно за 5 секунди и дава достъп до основната информация, която клиентите търсят. Уникалното в мобилната версия всъщност е приложението за Планови ремонти и аварии. То дава информация в реално време за планираните и непланираните прекъсвания на електрозахранването на обслужваната от ЧЕЗ територия в Западна България и очакваното време за възстановяване на захранването.

Друго важно предимство на m.cez.bg е бутонът за директна връзка с денонощната информационна линия на ЧЕЗ 0700 10 010, благодарение на който само с едно кликване клиентът може да се свърже и да разговаря със служител на компанията. Мобилната версия предлага също така бърз достъп до информация за адресите на Центровете за клиенти и работното им време, новини за дейността на ЧЕЗ и актуалните клиентски кампании.

От стъпването си на българския пазар преди 9 години ЧЕЗ поставя подобряването на обслужването във фокуса на корпоративната си политика. За този период компанията инвестира 771 млн. лева в производство, поддържане и развитие на мрежите и подобряване на обслужването, създаде 31 центъра за клиенти, увеличи броя на местата за плащане в брой от 319 до над 3800 и разработи близо 100 вида услуги.

През 2013 г. ЧЕЗ въведе нови и модерни практики в обслужването на клиенти, като институцията Енергиен омбудсман и Потребителския съвет, в който независими експерти и потребителски организации съвместно търсят възможности за подобряване на работата с клиенти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5195 |05.06.2014 НС събра кворум със зор; Миков се дразни . 24| 5616 |10.05.2014 БСП събра на среща различни поколения по случай 9-ти май . 6| 5330 |03.05.2014 Народното събрание връща НЦИОМ . 4| 5547 |24.02.2014 С. Сапунджиева: Частните съдебни изпълнители са събрали 1 млрд. при Орешарски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads