Реклама / Ads
0| 4209 |03.01.2024 НОВИНИ

Най-чаканите филми тази година

.
Първо беше пандемията от COVID-19. После - стачките на актьорите и сценаристите. Вече обаче киноманите по целия свят могат да си вземат глътка въздух - 2024 г. е тук, а с нея - и най-очакваните премиери. Ето някои от филмите, за които да наострим уши.
 

“Дюн 2”


.

 

В средата на миналия месец на бял свят излезе новият трейлър към филма “Дюн 2”. Продължението  на филма идва с повече екшън и мускули и ще обхване останалите събития от първата книга на писателя Франк Хърбърт. Кадрите загатнаха за мащабите на войната, която ще се разгърне пред очите на зрителите в пустинята Аракис. 

 

 

Филмът се очаква по кината на 1 март.

 

Фюриоза: Сага за “Лудия Макс“

 

Спомняме си Чарлийз Терон в първия филм за Лудия Макс и нейното превъплъщение в император Фюриоза. Сега вторият филм ще представи звездата от “Гамбита на кралицата” Аня Тейлър-Джой в друга светлина. Новата продукция на Джордж Милър връща времето назад, като разказва предисторията на Фюриоза и очакванията са доста високи. Премиерата на филма е на 24 май. 

 

Жокерът: Лудост за двама

 

Лудостта поражда лудост. Това е общо взето философията зад заглавието на продължението на "Жокера". Филмът ще излезе на 4 октомври, а в него Хоакин Финикс ще си партнира с Лейди Гага. Гага ще се превъплъти в образа на Харли Куин, която този път ще е доста по-мрачен персонаж от онова, което вече сме виждали по екраните. 

 

"Жокера“ от 2019 г. беше един от най-добре оценените филми на 21-ви век, като критиците и феновете възхваляваха Хоакин Финикс за неговото представяне. Финикс спечели Оскар за най-добра мъжка роля. Joker: Folie a Deux ще бъде продължение на историята за произхода на най-големия злодей от вселената на DC. Филмът на Тод Филипс е едно от най-чаканите заглавия. 

 

“Гладиатор 2”

 

Ридли Скот продължава да ни изненадва. След като тази година на екран излезе филмът за Наполеон, на 22 ноември 2024 г. ще видим и втората част на филма “Гладиатор”. Този път Хоакин Финикс няма нищо общо - спомняме си, че в първата част на филма той се превъплъти в Комод. Този път обаче във филма влизат други актьори - Дензъл Уошингтън, Педро Паскал (който стана любимец и от Игра на тронове, и от “Последните оцелели” - един от най-обсъжданите сериали за изминалата 2023 г.). Историята се развива 20 г. след събитията в отличения с "Оскар" филм с Ръсел Кроул. Пол Мескал ще се превъплъти в образа на Луций - племенника на Комод (Хоакин Финикс).

 

“Претендентите”

 

Един от най-чаканите филми определено е този със Зендея. Историята разказва за трима тенисисти, които се познават от тийнейджъри, а години по-късно се събират отново докато се борят за титли в Големия шлем. Заплита се любовен триъгълник, който обещава на зрителите много драма. Филмът ще излезе на 24 април.

 

На голям екран тази година трябва да излезе и продължението на анимационния филм на Pixar “Отвътре навън”. Трейлърът излезе в края на миналата година и определено предизвика интереса заради въвеждането на нови емоции като герои. Един от тях бе Тревожност. В света на анимациите се очаква и четвъртата част на филма “Кунг-фу панда”.

 

В програмата за 2024 г. са включени също шпионският филм "Аргайл: Супершпионин", “Каскадьорът” с Райън Гослинг, новият филм на Брад Пит за Формула 1.

 

На екран ще видим още Mickey 17 с Робърт Патинсън, който ще влезе в ролята на клонинг. Премиерата му е на 29 март. Легендарният вампирски филм Носферату ще се появи на 25 декември. В главната роля ще видим Уилям Дефо. 

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3708 |03.01.2024 WINBET ще раздаде 500 000 безплатни завъртания за хитови казино игри през януари . 1| 17756 |03.01.2024 От днес данъчните започват засилени проверки. В списъка са повечето храни, както и горива . 29| 7706 |03.01.2024 Мартин Димитров за ФрогНюз: През 2024 г. за пръв път България има шанс да не е последна в европейските икономически класации . 0| 3827 |03.01.2024 5 века след неуспешния полет на Леонардо да Винчи: Историята на едно екстремно кацане и още по-безупречна евакуация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads