Реклама / Ads
12| 10600 |08.03.2019 НОВИНИ

НАП развеселиха народа с акцията под прикритие при бабите в с. Марково

.
Изпълнение на танцовия състав от село Маркова, споделено от кмета. Източник: Facebook/ Пламен Кабаков - кмет на село Марково, общ. Родопи
НАП буквално развеселиха народо-населението с трагикомичната си тайна специализирана акция под прикритие, провела се при бабите от село Марково. В същото време данъчните години наред продължават да се правят на ударени за престъпните банди, които източиха 16 милиарда лева ДДС.
 

Историята от пловдивското  село Марково е показателна за това колко смешни и дори абсурдни могат да изглеждат институциите ни в лицето на НАП. Агенцията била активирана от кмета на селото Пламен Кабаков, който според лидера на БСП Корнелия Нинова бил гербаджия.

 

Данъчните отишли на репетиция по народни танци в местното читалище и влезли под прикритието на любители на хората с искане уж да се запишат за една репетиция.  Съставът ги приел и служителите се хванали на хорото заедно с възрастните жени да потропат малко. Накрая когато всички извадили по 1.50 лв., за да платят на хореографа нападжиите поискали касова бележка. След като не получили свалили „маските“ и се представили за контролен орган, който безпощадно бди за спазването на законите на страната.

 

Тази сутрин говорителят на НАП Росен Бъчваров е бил поканен да обясни за случая по една от националните телевизии. Той обаче, явно засрамен,е  отказал участие и обяснил, че НАП ще си „затвори очите“ за „безпрецедентния грабеж“ от бюджета държавата, източван от възрастни жени, които играят хора.





Историята, която ви разказваме е истинска и звучи, колкото комично, толкова и трагично, на фона на проскубания от престъпни банди бюджет, които безнаказано източиха милиарди. Абсурдността се засилва и от опростените над 8 милиона дълг, които Мюфтийството е натрупало към държавата от неплатени осигуровки и данъци.

 

Случката в село Маркова е поредното доказателство, че живеем в страната на абсурдите и че изненадите ни дебнат отвсякъде.  Очевидно е че вече България стана опасно и да се ходи да танцуваш хора, защото не се знае кой всъщност подклеква до вас.

 

От профилът на кмета на село Марково се вижда, че той самия рекламира танцовата дейност и то мнокогратно.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4001 |28.02.2019 Помпео благодари в писмо до Борисов за реакцията ни за парите от Венецуела . 26| 5234 |17.02.2019 Главен редактор на ”The Insider”: Реакцията на България към руските агенти е подозрителна . 4| 4842 |08.02.2019 Цветанов на Молитвената закуска-щрак Марийке на портрет на гърба на народа . 11| 8660 |03.12.2018 Цветанов си намери повод да отиде при щерка си в САЩ за сметка на народа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads