Реклама / Ads
8| 15252 |26.04.2011 НОВИНИ

Наркобос №1 излезе на свобода: Кандидатирам се за кмет

.
Коко Клисарски Източник: Струма
Състав на Кюстендилски окръжен съд по библейски образец за Великден освободи предсрочно нарочения за наркобос №1 на Дупница Николай Клисарски-Коко, който пети ден се радва на двете си малки деца Калоян и Калина, с които прекара щастливо най-тачения християнски празник.
 

Нямам думи да опиша радостта си, споделя Коко специално за вестник “Струма”. Е, сега нямам дом, но това не е важно. Все още не знам къде ще живея, от утре ще мисля по този въпрос. Сега се радвам на двете си малки деца и по-голямата си дъщеря Надето, от която чакам внуче. На гости съм. 4 месеца не бях виждал Калоян и Калина. Сърцето ми щеше да се пръсне. Сега съм с тях и думите са слаби да изразя радостта си, разказа за щастието след тъмницата Коко Клисарски.

На 16 октомври 2008 година той беше заловен с наркотик в дома си, когато над 600 жандармеристи с черни каски и тежко въоръжени атакуваха имението на братя Галеви в Ресилово и тършуваха из дупнишките автокъщи. Братя Галеви бяха изчезнали, по-късно обявени за общодържавно издирване, а Коко Клисарски беше хванат с 6 грама наркотик в дома си.

Дадоха ме курбан, това не е мой наркотик
. Подхвърлиха го, никога не съм бил наркобос. Измиха си ръцете в акцията с мене пред целия свят. Истинските бандити България ги знае, но те са недосегаеми, каза Коко Клисарски.

Три неща са важни за мене в живота - семейството, здравето и свободата. За момента ги изгубих, но ми остана честта. Затова сега ще си върна тези скъпи за мене неща.

Искам да се кандидатирам за кмет на Дупница. Има много хора, които ме подкрепят, знаят истината, че не съм наркобос -1. Моята платформа изключва партии и общински съвет. Аз ще изискам да бъдат изградени квартални организации, където ще се дискутират истинските проблеми и ще се решават, а не Общински съвет, с който да се облагодетелстват фирмите на съветниците.

Аз съм против манипулацията и въздействието по циганските квартали и като цяло на това население
. И най-важното - ще направя така, че всяка седмица едно семейство да получава 1000 лева чрез общинска и градска лотария. Ще върна уважението между хората и ще прогоня депресията, ще възстановя занаятчийството и Дупница ще има улица на занаятите. Искам цялата порочна система да се срути. От това ще има много недоволни, но съм сигурен, че ще успея, защото искам да се живее нормално, каза Коко. Той трябваше да излезе на свобода на 5 май, когато изтичаше присъдата му от 2 години и 6 месеца.

Коко не пожела да разкрие къде живее в момента
. По всяка вероятност е в дома на родителите си. Неговият баща Димитър Клисарски е бивш шеф на РПУ - Дупница. Коко беше замесен в серия скандали, свързани с амфетамини от времето, когато генерал Бойко Борисов беше главен секретар на МВР и организира акция в Дупница, след която обяви, че е разкрил най-голямата нарколаборатория за производство на синтетична дрога в дома на Коко Клисарски.

Бяха намерени наркотици с чували, над 50 грама таблетни хапчета и над 150 грама амфетамини на прах, с които Дупница влезе в историята с най-голямата “фабрика”, разбита някога в България. По-късно обаче амфетамините на Коко се оказаха лекарство срещу главоболие, а намерената машина за производство на хапчета се оказа машина за сладкиши. Над 7-8 бивши шефове на “Балканфарма” заедно с Коко бяха хвърлени в ареста, а после освободени и напълно оправдани от съда.

Коко сподели, че страда от фактическата си раздяла с последната си любов Милена, говорител на БСП в последната кампания в Дупница. Миналия месец тя пристана на бивш полицай. Двамата сключиха граждански брак и обявиха, че отлитат за Америка. Коко сподели, че желае пълно щастие на бившата си съпруга, но желае децата да останат при него и той да се грижи за тях. Това е съдебната битка, която ми предстои - за децата. Но за съжаление законите в България така са устроени, че дават предимство на майката. Първата му съпруга Маруся е в Англия. Очаква се тя да пристигне скоро по повод предстоящото най-щастливо събитие - раждането на първото им внуче.

Кушлев конфискува цялото имущество на Коко и го продаде. По щастливо стечение на обстоятелствата къщата, която построи Коко в Дупница на улица “Стефан Караджа”, успя да я откупи гаджето на дъщеря му Надя Клисарска, син на петролния бос Стефан Петров, собственик на бензиностанция “Петрогаз” в Дупница. (Струма)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5704 |15.04.2011 Столипиновци: Няма да излезем да гласуваме! . 14| 7238 |01.04.2011 Малкия Маргин излезе на светло, почивал си в Италия . 10| 7592 |22.03.2011 Жената на наркобос залюби ченге . 9| 4889 |15.03.2011 Б.Велчев: Няма да се кандидатирам за президент!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads