Реклама / Ads
10| 7516 |22.03.2011 НОВИНИ

Жената на наркобос залюби ченге

.
Голямата любов на заключения в Бобовдолския затвор за притежание на наркотици дупничанин Коко Клисарски - Милена, пристана на бившия полицай от РПУ - Дупница Георги Бърдаров. Бракосъчетанието на двамата влюбени в градската ритуална зала и сватбеното им тържество е най-коментираната тема сред местния хайлайф.
 

Милена и Георги Бърдаров отлитат за Америка. Новината за най-новата семейна двойка на Дупница потвърди и Коко Клисарски, който се възстановява след операция от херния в частната болница “Свети Иван Рилски” в Дупница.

Милена сбъдна детската си мечта да замине за Америка, желая им всичко най-добро, страдам само за децата, каза съсипан Коко Клисарски, и добави: Чувствам се предаден от най-близкия си човек. Но най-много ми е мъчно заради прекрасните деца ми Калоян и Калина, които имаме с Милена, защото тя забранява да ги виждам. Не съм ги зървал и прегръщал от много месеци.

Коко Клисарски разказа, че Милена го съсипвала от жалби в полицията, в които твърди, че я тероризирал със заплахи по телефона. От полицията обаче заявиха, че няма доказателства, уличаващи Коко в семейно насилие и тормоз. Сред затворниците е с най-добро поведение, освен това той не разполага с телефон. Охранителите са категорични, че Коко е добряк, който създава ведро и приятно настроение.

Коко и Милена бяха заедно 10 години.Според Коко тази любов го е довела до нулата. Милена успя да разпродаде и прахоса всичко, което успяхме да изградим в съвместния ни живот. Тя е добро момиче, но до нея трябва да има някой, който да е по-силен от нея и да я контролира, разказа изоставеният съпруг.

Любопитна подробност е, че Коко е бил кум на Милена при първия й брак, а третият й съпруг пък Бърдаров е разведен също от кума си, който избягал с бившата му съпруга в чужбина.

Омагьоса ме с един поглед, разказва Коко, как бил уловен от “клепачите” на Милена, заради която изостави също така красивата си съпруга Маруся, с която имат дъщеря. За да преодолее удара, Маруся замина на работа в Англия, но чувствата й към Коко все още са живи и тя редовно го посещавала в килията му.

Дупничани се категорични, че бъдещето на Коко е именно с Маруся, за която твърдят, че има добро сърце, още повече, до месец-два двамата ще имат внуче от дъщеря им Надя, което ще им вдъхне нов импулс за съвместен живот, са коментарите на семейства, които следят съдбата на популярните в Дупница двойки.

Бърдаров напусна полицията преди около 12 години и замина за Щатите, където работи повече от 6-7 години. Той е син на бившата директорка на ДСК в Дупница Лидия Бърдарова и съпруга й, учител и треньор по борба, Христо Бърдаров. Двамата отглеждат сина на Георги Бърдаров от първия му брак.(Струма)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 25047 |17.03.2011 Кът на "чисти" кандидати за посланици – всичките ченгета . 30| 4970 |20.01.2011 Сидеров: Преосмислете ченгесарските интриги . 6| 5086 |24.12.2010 Румънски “ченгета” грабят по “Хемус” . 1| 5000 |02.12.2010 Фалшиви ченгета грабят в Дупница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads