Реклама / Ads
30| 4982 |20.01.2011 НОВИНИ

Сидеров: Преосмислете ченгесарските интриги

.
Волен Сидеров
Тези, които използват ченгесарските интриги, трябва да ги преосмислят, за да не се върне Първанов чрез тях на политическата сцена, категоричен бе лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по време на дебатите за вот на доверие в Народното събрание. Той заяви, че не осребряват нищо и за нищо не извиват ръце.
 

Скандалите, занимаващи медиите, са в резултат от нелегитимни фактори, извън политиката, в задкулисие, в ъндърграунда, добави той. „Станишев иска вот за някакви записи в резултат на криминално действие. Какво излиза? БСП застава на основата на криминално деяние, за да посочва морални поуки и да иска да си извлече дивидентите. Няма как да претендираш за морал, ако основата ти е криминално деяние. Не искате вот на недоверие по политически теми или идеи. Къде са алтернативните ви идеи?”, запита Сидеров.

„Аз не виждам сблъсък на идеи. Виждам задкулисна игра, направена от мафиоти и тази интрига се превръща в политическа тема. Този вот сега ще сложи край на тези нечисти удари, политическо говорене и действие. Той призна, че не могат сами да поемат управлението и затова ще подкрепят правителството. По думите му – трябва да се даде спокойствие на премиера да свърши това, което трябва. „Другото е служебен кабинет на Първанов. Това не трябва да стане. Ако го направим, ние ще излъжем избирателите си. Това е моето задължение към тях. Аз осребрих единствено косите си през 20-те години, в които пишех статии и водех в телевизии”, каза Сидеров.

РЗС и Синята коалиция казаха, че ще подкрепят малцинственото правителство на ГЕРБ. Подписаха се 3 отделни декларации. Всеки подписа, че ще подкрепят кабинета. Още в първите месеци РЗС се отметна от това. Сега виждаме другото отмятане, коментира лидерът на “Атака”. Костов е парламентарист и знае, че при вот на доверие гласуване „въздържал се”, значи „против”, обясни Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5153 |14.01.2011 Волен Сидеров: Прокуратурата да поиска имунитета на Яне Янев . 24| 5149 |12.01.2011 Сидеров: С компромати не се печелят политически дивиденти . 14| 5120 |25.11.2010 Сидеров: Петков ни върза ръцете със сигнала до прокуратурата . 21| 5083 |23.11.2010 В. Сидеров: Велчев да поиска имунитета на Петков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads