Реклама / Ads
0| 3206 |10.06.2022 НОВИНИ

Настимир Ананиев: Някой идва и казва, че иска 3,9 млрд... Това за мен е изнудване

.
Настимир Ананиев Източник: стопкадър, bTV
Обикновено грешките са двустранни, проблемът е в саботажа на ИТН през последните 2 месеца. Те искат единодушие. Но какво значи това - значи вето. Но ако една от четирите страни не е съгласна? Това каза пред bTV депутатът от “Продължаваме Промяната” Настимир Ананиев.
 

"Няма олитически формации, които да не са готови за избори. Мен избори не ме плашат. Но ако има, какво биха произвели? Но добрата новина, че ИТН няма да влезе. Ще има ли мнозинство, което може да се справи с всички кризи? Правителството се справя бавно, но славно с кризите. И защо пък не да не има правителство на мнозинството. Моят призив е към всички, които биха ни подкрепили това, което правим" - каза депутатът.

 

По думите на Ананиев той е разговарял с лица от ИТН, които твърдят, че харесват ПП и ще ги подкрепят: "Виждам, че се опитват товаа да се представи като предателство - но какво предателство? Към партийния лидер или към България? Вярвам, че има народни представители, които биха подкрепили нашите политики".

 

"Когато дойде бюджетът, ще се види кой как ще гласува. Вчера той не беше подкрепен от ИТН", каза още той.

 

Относно обявения проект за КНКОНПИ Ананиев твърди, че той е бил напълно съгласуван.


"Някой идва и казва, че иска 3,9 милиарда - това за мен е изнудване.

В един момент ти трябва да избираш на пенсионерите ли да помагаш, или на строителния бранш.. Как някой разписва договор, който не е обезпечен финансово?", заяви още депутатът от ПП.

 

"Нямаме прокуратура, затова ни трябва работещ КНКОНПИ.

 

ГЕРБ са на власт в местната власт - кметовете. Втори и трети ешелон са пълни с хора от ГЕРБ.

 

Виждате какво беше за БНБ - какъв саботаж. Ние искаме да сменим всички, но въпросът, че като някой те саботира вътрешно като ИТН, няма как да стане", завърши той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6737 |09.06.2022 Л. Стефанов: Все едно някой е сложил лицето на Трифонов върху фигура на Борисов и му е сменил гласа . 0| 3304 |09.06.2022 Димитър Аврамов: Ако някой е бил брокер, кога си го открил? . 0| 3431 |06.06.2022 Татяна Дончева: Наша работа е да си разрешим корупцията, без да се прави някой на американец . 0| 3710 |03.06.2022 Костадинов бил „много възпитан човек“, но как така някой ще го нарича „крадец“?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads