Реклама / Ads
42| 16052 |06.07.2023 НОВИНИ

Невероятен Зеленски, достоен Денков, жалък, жалък и презрян Радев... Реакциите след срещата Зеленски-Радев

.
Остри реакции на неодобрение предизвика поведението на българския президент Румен Радев след срещата с украинския му колега Володимир Зеленски, който днес е на визита у нас. ФрогНюз събра част от отзвука в социалните мрежи.
 

"Зеленски към Радев": И ако не ви помагат хора, с които имате общи ценности, какво ще кажете тогава - Путин, взимайте български територии?" Разликата между президент и руски мегафон", Емил Соколов.

 

 

"По принцип не е особен повод за гордост и радост, когато български президент послужи за моп, с който, дипломатически казано, н", али, току-що беше избърсан пода", Георги Харизанов.

 

 

"Огромен Зеленски видяхме днес на срещата в президентството. И унизително неадекватен Радев, до степен да се наложи Зеленски в прав текст да му обясни, че в Украйна има война, а не конфликт. Съсипваща е разликата между президентите на Украйна и България, застанали един срещу друг. От едната страна видяхме олицетворение на държавническа доблест и смелост. Видяхме човек, който е наясно с това, че Русия иска да разруши Европа и НАТО, след като приключи с Украйна. А от другата страна видяхме… срамно увъртане и неспособността на Радев да застане срещу Кремъл или да подкрепи хората, които се защитават от кремълската агресия.
А Зеленски ясно каза, че всичко, което имаме като армия и оръжия, би било недостатъчно, ако руската армия дойде у нас. И именно затова трябва да въоръжим хората в Украйна, за да могат да защитят не само родината си, а целия европейски ред, така че войната да не дойде при нас. Радев нямаше отговор на въпроса какво би правил, ако беше в положението на Украйна и хора, с които има общи ценности, не му помагат с оръжие. Историческо е посещението на президента Зеленски в България днес. То ни постави на картата сред държавите, готови да защитават съвременния цивилизационен ред. Въпреки излагацията на президента", Ивайло Мирчев.

 

 

"Невероятен Зеленски, достоен Денков, жалък, жалък и презрян Радев...", Георги Ангелов.

 

 

"Президентът Зеленски обяснява на президента Радев какво всъщност се случва в Украйна. Президентът Радев – макар и все по-притеснено, все по-плахо и разтревожено – продължава да говори за "нуждата от сключване на мир", Манол Пейков.

 

 

"Каква е първата ви асоциация с думата "срам? Пишете в коментарите", Емил Джасим.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 2829 |12.06.2023 Първан Симеонов: Борисов вече е изпран от своите коалиционни партньори. Гешев търси достоен изход . 9| 3657 |06.04.2023 Китайският лидер потвърждава, че ще разговаря със Зеленски, „когато условията са подходящи“ . 13| 3485 |20.03.2023 Шаламанов: Силният човек в решаването на този сериозен конфликт на XXI век е Зеленски, не Путин . 0| 3049 |10.03.2023 Радев за спасяването на евреите: Българският народ и държава издържаха невероятен тест

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads