Реклама / Ads
24| 103972 |01.11.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Невяна Митева се хвали, че е ”майка-героиня” с три деца, но две от тях са от предишния брак на съпруга ѝ. Имат си родна майка

.
Невяна Митева Източник: БГНЕС
Кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Невяна Митева е майка-героиня. Тази теза се лансира широко през последните дни от медиите, които са яростни защитници на управлението на Бойко Борисов. Истината, обаче се оказва коренно различна. Две от децата всъщност са от предишния брак на съпруга ѝ ген. Явор Матеев.
 

Тази съществена подробност, която по всичко личи се използва манипулационно от пиарите на Митева, ядоса хората, запознати с истината. От вчера във Фейсбук се появиха техни гневни постове, като коментарите са свързани най-вече с това, че не е коректно истината да се изкривява за политическа употреба, особено когато става дума за деца.

 

Родна майка на две от децата на сочената за „майка-героиня“ Невяна Митева, е Ралица Матеева. Преди години тя прави успешна кариера в България в системата на отбраната. После напуска страната и  се премества да живее в ОАЕ. След тежки съдебни битки тя се развежда с Явор Матеев. Омъжва се повторно за индиец, с когото прави успешен бизнес в арабската страна. Твърди се, че момчето ѝ Ален живее  с майка си в Дубай, а момичето Девора е студентка в Лондон.

 

Никъде в изявленията си до този момент кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева не е признала това. Странно е, защо този факт се изтъква по време на кампанията ѝ като геройство. През 2017 г.  НСИ отчита, че у нас 150 000 семейства имат три и повече деца, което показва, че това не е прецедент или нещо невиждано.

 

Коментарите на хората по казуса сега са насочени към това как ли се чувства истинската майка на двете деца?  Фрог нюз направи опит да се свърже с Ралица Матеева, но тя не вдигна телефона си.

 

Днес министерство на отбраната опроверга официално и други твърдения на Митева, свързани с това, че едва ли не във ведомството цари полова дискриминация.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 31412 |16.09.2021 Ива Митева - нещо като Пепеляшка с френско Р . 22| 12923 |01.01.2021 Пламен Данаилов за Фрог: Борисов се похвали, но не ни съобщи много неща днес . 7| 9755 |08.08.2018 Нешка пак на нож с Илиана Раева: Не погубвайте Невяна Владинова! . 2| 12798 |12.07.2016 Илиян Василев: Те му говорят, че подкопава НАТО, той се хвали, че хваща контрабанда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads