Реклама / Ads
2| 4498 |16.07.2021 НОВИНИ

Защо специалните залози са толкова интересни за играчите

.
Букмейкърите винаги са имали един особен поглед към играта и понякога могат да ни изненадат с много интересни пазари. Ще открием, че винаги има някой елемент, който можем да пропускаме, но точно по тази причина откриваме и секцията със специални залози.
 

В платформата на Palms Bet ще открием, че тя е насочена предимно към спортни залози и правим това уточнение, защото често въпросните специални залози са обвързани с някои по-нестандартни пазари и в някои други платформи откриваме малко по-странни или да кажем - различни предложения за правенето на спортни прогнози.

 

Специалните залози на този оператор са свързани с футбол, тенис, баскетбол и бойни спортове. Най-вероятно се чудите с какво се различават и веднага ще обясним - идеята тук е, че можем да открием предложения, които най-често се обвързват с по-сериозните дербита. Ако разгледаме футболът например, имаме възможност да изберем играч на мача, да изберем кой ще вземе най-много жълти картони, кой ще стреля най-много по противниковата врата и още много други подобни. Специалните залози са фокусирани върху най-гледаните срещи и ако основните пазари не ви допадат, а имате по-особено мнение, тогава тук ще откриете всичко необходимо, за да вземете максимума от дадена среща.

 

При тениса имаме сходни идеи, но съобразени със самия спорт. Имаме опция да номинираме играч, който ще направи най-много пробиви в първия сет, можем да дадем прогноза за броят тайбрейка в дадена среща и други. Защо обаче да се спрем на този вид спортни прогнози? Логично е, че са по-различни и отново ще имаме нужда от анализи и проверки на формата на даден играч, както и на самата статистика, но към това е редно да напомним, че специалните залози, поради нивото на своята специфика, предлагат и по-високи коефициенти. Не трябва да забравяме, че поставянето на такъв залог става на абсолютно същия принцип, само трябва да изберем конкретната секция, да разгледаме приложенията и да дадем своята прогноза.

 

Нищо друго не се променя. Намираме се в активния сезон на тениса и със старта на родното първенство ще станем свидетели на далеч по-вълнуващите дербита, а с тях ще се добавят и много нови възможности. По този начин не само имаме пълната свобода да вземем максимума от една среща, но и да открием още много интересни пазари и опции. Посоченият оператор винаги ни изненадва с някои интересни предложения и като цяло ни предлага доста оригинален подход към света на спорта.

 

Преди няколко месеца бяхме запознати с така наречените спортни дуели, в които се състезаваха два отбора от различни лиги, да не забравяме и фентъзи футболната лига, а ако все още се чудите какви са заявките, замислите се за всички интересни томболи, които бяха активирани от началото на годината до този момент. Нека не забравяме, че и годината не е приключила, следователно ще се очакват още приятни изненади и по-интересни опции за залози. Наблюдавайки развитието и добавянето на нови функции и опции, не трябва да се изненадваме от времето, за което се добавят.

 

Всеки фен, който не иска да прави стандартните прогнози, може да тества късмета си и да заяви какви са очакванията му, както за индивидуален играч, така и за цял отбор. Да не пропускаме и бойните спортове, където спецификата на залозите изисква и по-оригинални предложения, а с тяхна помощ определено ще получим възможно най-добрите идеи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 19482 |15.07.2021 Архивът припомни защо Николай Василев е ”перфектният” премиер . 9| 3722 |15.07.2021 Манолова: Борисов ме съди, защото съм го нарекла арогантен! Е, не е ли арогантен? . 3| 5342 |12.07.2021 Кутев: Никой не е искал да изчегъртва ГЕРБ. Защо Борисов се кара, а не обясни какво става с милиардите в „Автомагистрали“? . 17| 5619 |12.07.2021 Тримата служебни министри с отговор защо не искат да са в кабинет на ИТН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads