Реклама / Ads
8| 11614 |18.10.2021 НОВИНИ

Съветът на ортопеда: Как да задвижим ставите отново?

.
д-р Роберт Халваджиян
Интервю с д-р Роберт Халваджиян, завеждащ отделение „Ортопедия и травматология“ в МБАЛ „Авис Медика”, Плевен
 

До къде могат да ни доведат занемарените и увредени стави е ясно. До нищо добро. Благодарение на развитието в науката най-после имаме на какво да се облегнем, когато коленете не ни държат. Подкрепата, пристигнала вече и в България под името Collanol, веднага спечели родните специалисти. Комбинирал в себе си две върхови медицински постижения, този ставен „еликсир“ работи по такъв начин, че тялото самò се „взима в ръце“ и ремонтира отвътре износените хрущяли.

 

Ето какво споделя за опита си известният ортопед д-р Роберт Халваджиян, завеждащ отделение по „Ортопедия и травматология“ в МБАЛ „Авис Медика”, Плевен.

 

Вярно ли е, че Collanol помага за ремонтиране на износените стави?

 

Да, мога да кажа, че Collanol е първата ми препоръка към пациентите, когато случаят им все още не изисква хирургична намеса. Начинът му на въздействие е научно достижение. „Ключът“ е съдържащият се в него интактен колаген, популярен като 3D колаген. Простичко казано, единствено той е способен да накара тялото да активира собствена продукция на колаген, необходим за регенерирането на износения ставен хрущял. Този естествен механизъм има далеч по-голям потенциал да облекчи проблема, в сравнение със стандартния хидролизиран колаген.


.
Нещо повече, в продукта е включена и още една високо ценена в научните среди разработка – мицеларният куркумин. Осигурявайки стотици пъти по-висока бионаличност на полезните вещества в организма, мицеларният куркумин успокоява засегнатите тъкани многократно по-бързо в сравнение с обикновената куркума на прах. Той е и силен антиоксидант.

 

А какво сочи опитът ви?

 

От моята практика като ортопед аз получих недвусмислени доказателства за ефективността на Collanol, които напълно съвпадат с резултатите от многобройните клинични изследвания, проведени върху него. Обратната връзка от пациентите даде най-важното потвърждение. Той подобрява подвижността на ставите и намалява дискомфорта, който произхожда от износването на ставния хрущял. Забавя локалните дегенеративни процеси и реално може да удължи живота на ставите. Забелязал съм, че пациентите долавят осезаемо подобрение в качеството си на живот до около 30-ия ден от началото на приема, а една капсула Collanol дневно е напълно достатъчна за постигане на желаното облекчение.


.
Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

 
* Collanol е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Грижа за ставите“, по данни на IQVIA.

 

Източник: Collanol

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3041 |02.09.2021 Янев: Съветът за сигурност се събира идната седмица . 6| 2846 |18.05.2021 Съветът на ЕС осигури 400 млн. евро за европейските медии . 7| 2970 |14.05.2021 Съветът за сигурност на ООН ще заседава в неделя заради насилието в Газа . 15| 4850 |28.04.2021 Нов шамар: Съветът на Европа за медийната свобода у нас или нейната липса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads