Реклама / Ads
0| 3877 |23.03.2022 НОВИНИ

Как да стартираме виртуалните спортове на betway?

.
Спомняте ли си как преди години единствените места за залагане бяха наземните пунктове на спортния тотализатор и първия букмейкър у нас. Предлагаха се само определен брой футболни срещи от няколко първенства, а пазарите в тях се ограничаваха до това да познаете крайния изход. Днес нещата стоят по коренно различен начин. Можете да давате предвижданията си за първенства от всички точки на планетата, а коефициенти се предлагат дори за минутата на третия гол, колко червени картона ще има в срещата и дали вратарят ще бъде сменен преди дузпите.
 

Букмейкърите предлагат и много богат казино сектор, в който ще намерим стотици игри. Това обаче явно не е било достатъчно за развитието на хазартния бизнес и те добавиха към портфолиото си още доста опции, като една от тях са виртуалните спортове. Именно такива ще намерите и в най-новия британски бранд с лиценз у нас - Betway. За да се възползвате от това, което предлага, обаче, трябва да се регистрирате чрез https://efirbet.com/registraciq-na-smetka-v-betway/, след което ще имате абсолютно пълен достъп до услугите му. Процесът за създаване на акаунт не е никак сложен. За да го направите, от Вас ще се изискват стандартни данни като имена, адрес, имейл, телефон, ЕГН, юзър нейм и парола. Трябва да изберете езика и валутата, с които да боравите вътре, след което можете да стартирате. С регистрацията вече можете да депозирате и да залагате, а ако искате да теглите от сметката си, ще трябва да верифицирате профила си, за което се иска да изпратите снимки на личните си документи.

 

След акто вече акаунтът Ви е напълно готов, можете да разгледате предложенията на Betway в секцията с виртуалните спортове. Те представляват компютърна симулация на популярни дисциплини като футбол, баскетбол, тенис и други. Имат много добра електронна графика, взаимствана от модерните игри, която изобразява провеждане на реални събития. Предимството е, че тези мачове се провеждат през цялото денонощие и така можете да убиете време, печелейки пари в период, в който няма други интересни за Вас събития. Те отбелязаха сериозен бум по време на пандемията преди две години, когато липсваха доста реални събития от световния спортен календар. Мачовете тук продължават между две и пет минути и предлагат повечето от актуалните опции, които ще намерите и за реалните двубои. И най-важното - коефициентите са изключително привлекателни. Пазарите са доста разнообразни за всяко едно от събитията.

 

Такава секция ще намерите и в сайта на Betway и със сигурност ще останете доволни от нея. Прави впечатление, че тук има доста дисциплини - футбол, колоездене, конни състезания, моторни състезания, надбягвания с хрътки, спидуей и тротинг. Анимираните графики можете да гледате както от Вашия настолен компютър или лаптоп, така и от мобилните Ви устройства. Британският букмейкър е разработил отлична мобилна версия, както и много добри приложения за Android и iOS. В тях имате достъп до абсолютно същите неща, които ще намерите и на десктоп версията, така че Ви очаква същото изживяване. Достъпът е от всяка точка, в която се намирате, стига да разполагате с мобилно устройство и интернет.

 

Със сигурност, идването на Betway на родния пазар е добра новина за почитателите на залози у нас и ще повиши сериозно конкуренцията в бранша. Също така това е и оценка за България, че страната ни вече е достатъчно апетитна за големите международни компании.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3207 |16.03.2022 Валя Ахчиева: Европрокуратурата разследва „виртуалните“ овце у нас. Контролът в земеделието ни е в риск . 68| 5415 |02.01.2022 Премиерът: Стартираме остра кампания срещу фалшивите сертификати . 0| 3025 |15.12.2021 Станислав Младенов: Работата в аванс по Плана за възстановяване ще позволи да го стартираме по-лесно и бързо . 84| 7337 |21.02.2021 Христо Иванов: Как да рестартираме демократичния и правовия ред в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads