Реклама / Ads
1| 9520 |20.02.2023 НОВИНИ

Препатили сънародници отърваха болницата

.
Младо и старо прибягва до природен цяр
 

Нашенци, за които може да се каже, че буквално са минали през ада, отървали болницата, точно когато над главите им бил надвиснал черен облак. Измъкнали се от опасността като прибегнали до природен цяр, с който си върнали нещо, което напоследък се научихме да ценим повече – здравето.

 

За здравословния микс, прочул се със своята способност да държи вирусите отвъд входната ни врата, първо се заговорило от уста на уста. Скоро обаче славата му достигнала и до ушите на журналистите, които бързо превърнали Tibanol в медийна звезда.

 

Боби Агач, гр. Пловдив

Изпитала на гърба си тежестта да изгубиш близък, скоро след смъртта на своя баща пловдивчанката Боби Агач била изправена пред опасността да „изпусне“ и майка си. Възрастната жена се поболяла от мъка, а душевните терзания омаломощили тялото ѝ и я заковали за леглото. Виждайки как единственият ѝ останал родител губи желание за живот и гасне пред очите ѝ, любящата дъщеря звъннала на своя брат и двамата хукнали да обикалят аптеките за Tibanol.


Водени от синовна обич, те купили 3 кутии наведнъж и превърнали в своя мисия майка им всеки ден да изпива по 1 капсула от него. Усилията им се отблагодарили на десетия ден, когато тя отново дала признаци, че вижда смисъл да се бори и ѝ се живее. Въпреки радостта от добрите новини те останали непоклатими и продължили да ѝ дават дневната доза здраве 30 дни без прекъсване.

 

Виждайки как майка им отървала болницата на косъм, благодарното семейство се похвалило на всички свои близки и роднини за чудото. Новината стигнала чак до Виена, където живее тяхна близка, на която Боби започнала ежемесечно да изпраща Tibanol.

 

Бисерка Найденова, с. Нефела

Не толкова драматична, слава Богу, но не по-малко сърдечна е историята на младата майка Бисерка Найденова от врачанското село Нефела. Когато съпругът ѝ бил повален от COVID-19 тази зима, тя се превърнала в стожера на семейството. За да запази здравето си и да оцелее в сполетялата ги криза, тя веднага се обърнала към личния си лекар за съвет. Съобразявайки тежестта на ситуацията, той ѝ препоръчал незабавно да започне да приема Tibanol.


Тъй като по професия е медицинска сестра, тя знае колко е важно стриктно да спазваш изписаното ти лечение и затова не пропускала нито един прием. Постоянството ѝ довело до желания резултат – тя останала здрава по време на цялото боледуване на своята половинка. Но и нещо повече, усетила, че се чувства по-жизнена, изпълнена с енергия и спокойна, а това е „лукс“, с който малцина могат да се похвалят в наши дни.

 

Валерия Ангелова, гр. Пловдив

На изпитание подложили способностите на Tibanol да се справя с болестите и 68-годишната Валерия Ангелова от Пловдив и нейната наборка Петя Станкова от Бяла Слатина. И докато на госпожа Станкова ѝ бил изписан от пулмолог, за да се възстанови след тежко белодробно боледуване, госпожа Ангелова си го самоназначила, когато била на крачка от постъпване в болница.

 

Петя Станкова, гр. Бяла Слатина

В навечерието на Коледните празници тя почувствала, че се разболява и веднага се свързала със своя лекар. Той ѝ изписал шепа хапчета, но заради другите болести, които има, само за няколко дни възрастната дама легнала вкъщи на легло. Като видяла накъде вървят нещата, тя не се поколебала и започнала да пие Tibanol.

 

„Още на петия ден апетитът ми започна да се възвръща. На шестия ден вече станах от леглото и изкарах няколко часа на крака, а на седмия ден дори излязох навън“, описва случилото се през онзи тежък период оцелялата. Тъй като не е приемала други неща за подсилване на организма, тя дължи всичко на Tibanol и е решена да го пие цели 3 месеца, защото „въпреки че парите не са ми в излишък, от здравето по-скъпо няма“.

 

Нели Кузмова-Коралова, гр. Първомай

Същата философия споделя и 66-годишната Нели Кузмова-Коралова от Първомай, която работи като медицинска сестра в кабинета на общопрактикуващ лекар. Професията ѝ я среща с десетки болни от сутрин до вечер, а най-голямата ѝ тревога е, че ще „занесе“ нещо вкъщи. Затова още с първите предупреждения за настъпващите нови и нови вълни заплаха тя започнала да пие Tibanol. Като специалист обаче тя посегнала към него не заради препоръка от познат, а защото обстойно се запознала какво съдържа той. А след като успял цяла зима да я опази здрава, сега тя има една-единствена препоръка към всеки, който иска отлично здраве – „прочетете състава на Tibanol“.

 

Tibanol представлява природен комплекс от 13 вещества, който към момента няма аналог по своя състав и характеристики. Оздравителната сила на вложените субстанции е потвърдена от медицината отдавна. Свръх качества обаче му придават коластрата и лактоферинът. Отделно от това идва и иновативната технология на производство, при която съставките са разделени в две капсули, които се намират една в друга. Този подход позволява всяко вещество да отиде точно там, където му е мястото. Именно поради всички тези качества на Tibanol той бързо след пристигането си в България се превърна във фаворит и на лекарите.


.

 

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

 

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Tibanol

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3059 |07.02.2023 За преживения ужас след земетресението в Турция - разказват нашите сънародници . 1| 8394 |14.11.2022 Препатили сънародници отърваха болницата . 0| 2782 |10.09.2022 Разкриват 755 секции за сънародниците ни в чужбина . 0| 3119 |17.05.2022 Радев ще посети Хамбург, среща се и с наши сънародници
Реклама / Ads