Реклама / Ads
15| 16313 |07.06.2012 НОВИНИ

Нидал и Мадлен Алгафари продават къща за 2,5 млн лв заради кризата

.
Мадлен и Нидал в Dancing Stars
Нидал и Мадлен Алгафари продават семейната си къща в столичния кв. Горна баня за 2,5 млн лева. Популярната психотерапевтка и бившият куковец и настоящ пиар решили да се разделят с красивия имот и да търсят по-скромна семейна стряха, коментираха техни познати. Къщата е обявена за продажба от агенция за луксозни имоти.
 
“Тази изключителна къща с три самостоятелни входа, трудно се поддава на описание. Тя обезателно трябва да се види!”, пише в описанието си брокерка на агенцията. Имотът е с панорамен асансьор и “изключително, невероятно обзавеждане от световни дизайнери, докарано от различни краища на света.”

Самата къща е на пет етажа, с площ от 1100 кв.м. В двора има водна каскада и водопад, осветявани от цветни лампи.
Кризата оказала влияние и на заможното семейство, което от години е част от светските хроники.

Съседен незастроен имот до къщата им пък се продавал за скромните 60 000 евро.

Нидал работи много всеотдайно миналата година за кандидат президентската кампания на Алексей Петров. Въпреки положените усилия от негова страна, бившата барета и главен обвиняем по делото „Октопод” не можа да събере и 1 процент на изборите. Алгафари имал да получава още пари от Трактора, но не се знаело кога ще му бъдат изплатени, коментират негови познати.

Мадлен Алгафари пък бе сред първите, които се притекоха на помощ на пострадалите от наводнението в Хасковското село Бисер. Там тя проведе сеанси с местни жители по преодоляване на посттравматичния стрес. „Неволята учи” е най-истинската българска приказка, заяви тогава Алгафари.

Доходите на Алгафари намялали и след като Георги Първанов напусна „Дондуков” 2 след края на втория си мандат като президент. Преди това ПР-спецът работи години наред за него. Това пък му отряза пътя към „Позитано” 20, защото Сергей Станишев отказва да ползва услугите му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5889 |07.06.2012 Двама скачат от хотел в Смолян, един гине в урва с кола . 13| 10929 |07.06.2012 Лихвари и биячи арестувани в акция „Тарикатите” . 33| 13344 |07.06.2012 Скандал! П. Сертов и М. Червеняков срещу БОР-КОР и Станишев на маса . 17| 17696 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads