Реклама / Ads
0| 15150 |21.05.2020 НОВИНИ

Николай Марков: 85% от ”Лични охрани” в НСО имаха взаимоотношения с криминални лица

.
Николай Марков
НСО и мокрите поръчки?! Преди цяло десетилетие декларирах лично на закрити заседания в комисиите по национална сигурност при президента и в парламента, че в НСО има тежък проблем. И не само там. 85% от служителите на отдел ”Лични охрани”, в който аз самия работих тогава, имаха престъпни взаимоотношения с криминални лица от тежката организирана престъпност.
 

По всички възможни направления.

 

Настъпи вътрешен конфликт между мен и проблемните в службата, който не можа да се реши професионално и стана обществено достояние. Всеки произведен от президента на РБ с указ "генерал" беше свързан по различни схеми с престъпния свят и напълно политически зависим. Такава беше схемата, такава е и днес!

 

Генералските звания, липсата на специално образование и масово фалшиви дипломи бяха инструментите за вграждане на лица с проблемно обществено поведение и нисък морал във всички специални служби. Това стана официална държавна политика при един президент, който на практика управляваше скрито икономиката на цялата държава, а негов политически приближен беше поставен на ключов пост да управлява подземния свят. Оттогава, последваха невиждани мащаби на масови публични разстрели, котролирана от държавната власт контрабанда, трафик на хора и прочее престъпни дейности завършили с реки от кръв по всички улици.

 

Вършеха ги служители от системата за национална сигурност /офицери/ с протекцията на своите ръководители /генерали/ и под огромен политически чадър и зависимост. ББ тепърва беше монтиран по договорен политически ред през задния вход във властта със заобикаляне на задължителните проверки и контроли. Разпъна се политически чадър!

След това стана тъмно. И мрачно. До днес.

 

Николай Марков, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9620 |20.05.2020 Николай Марков: Борисов е обикновен заложник, няма качества да бъде друго . 2| 5944 |18.05.2020 Николай Вълканов настоява фирмите на Божков да бъдат изключени от КРИБ . 0| 6991 |18.05.2020 Николай Марков: Борисов е премиер на футболните клубове. На нищо друго. . 25| 10545 |15.05.2020 Н. Марков: Хазната е празна - затова отварят кафенета и магазини, макар броят на заразените да расте

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads