Реклама / Ads
37| 13574 |05.08.2020 НОВИНИ

Николай Марков твърди, че нападателят над журналиста е от НСО

.
Николай Марков
Маскираният като престъпник нападател е част от охраната на цялото мероприятие и добре познат на офицерите от НСО, които имат преки служебни задължения там. Това написа бившият служител в НСО Николай Марков във връзка с извършеното покушение от ”непознат индивид” срещу журналиста от радио ”Свободна Европа” Полина Паунова той се обръща към всички здрави сили от всички професии, особено към журналистическата гилдия! Това написа във Фейсбук страницата си експертът по национална сигурност Николай Марков.

Разгледах всички възможни записи от инцидента, включително такива, които не са в публичното пространство. След задълбочено изследване на въпросния инцидент и адекватен анализ на ситуацията, представям на публично внимание изводите си:

 

1. В хода на атаката, нападателят над журналиста получи императивно служебно разпореждане с думите:
"Остави я веднага! Отиди си на мястото!"

 

2. Лицето, което издаде разпореждането е действащ офицер от Националната служба за охрана при президента на РБ.

 

3. Нападателят се подчини безпреколсловно на разпореждането и отиде на конкретен пост, включен в схемата за охрана на мероприятието.

 

Като отчитам, че партия ГЕРБ и "София Тех Парк" се разграничиха официално и публично от нападателя, както и като обобщение от горните три извода, правя следното заключение:


Маскираният като престъпник нападател е част от охраната на цялото мероприятие и добре познат на офицерите от НСО, които имат преки служебни задължения там. Освен това неговото място в схемата на охраната е добре известно и той самият е инструктиран, че е в подчинен режим на Националната служба за охрана! Дотук спирам.


Изводите и действията оттук нататък оставям на журналистическата етика и професионални стандарти, които имат обществен дълг да разкрият и покажат на обществото цялата истина...

 Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5392 |05.08.2020 Николай Слатински: Трагедията му е, че в измислената реалност живее само той . 83| 31543 |04.08.2020 Николай Марков: Истината, Радев! Всички очакваме цялата истина . 14| 8257 |01.08.2020 Николай Марков: Конспиративен е нашият посредствен феодал . 15| 8169 |05.08.2020 Николай Милчев: Случилото се с битите и преследвани журналисти и протестиращи - рентгенова снимка на ГЕРБ
Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads