Реклама / Ads
5| 6801 |04.06.2020 НОВИНИ

Николай Марков: КЕВР е бронираната жилетка на Борисов

.
Николай Марков Източник: Facebook
Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери в икономиката. Така наречената КЕВР /комисия за енергийно и водно регулиране/ е на практика бронираната жилетка на министър-председателя. Защо?
 

Всяко решение на колективен орган не подлежи на санкция, особено наказателна. Тази комисия е прикрите на решенията взети всъщност от премиера, но обявени от няколко чиновника на държавна хранилка. Ако забелязвате имаме трайно установена национална политика да се създават напълно безсмислени постоянни и временни комисии и това не е никак случайно. Произвеждат решения на колективен орган = пълна безотговорност. И никак не е случаен фактът, че органа който ще бори корупцията в България е също "комисия". Празна дума!

Комисиите от всякакъв вид имат качествата на захарен памук - произвеждат нещо, но не отговарят за нищо! Държавни хрантутници, които замазват с експертен хоросан политическите решения на изявени престъпници интегрирани в политиката.

 

Та това напълно измислено нещо КЕВР, управлявано от пет дебила, произведе престъпно решение за увеличаване на цената на газта!? При безспорен факт на намаляване на цената от руска страна с 50%. Как ви се струва това? И какви са тези самозвани и набедени "експерти", които просто поставят 50% от намалената цена в джоба на самият пладнешки хайдутин ББ. Оттам по различни "проекти" и право в офшорните им сметки. Това е тяхното всичко! А цените на останали стоки и услуги заминават до тавана, че и над него. Схващате ли? Ограбват ни посред бял ден и 7 милиона човек мълчат като риби. Плащат на престъпниците и мълчат! Това поведение е недопустимо.

 

Престъпници, които отдавна трябваше да са в затвора с доживотни присъди се изживяват като политици и вдигат цените на всичко, при очевидни факти и предпоставки за намаляване. Това тяхно престъпно поведение се подкрепя пряко от ЕС и престъпната партийна коалиция в парламента /знаете кои са/, но се въвежда от премиера. КЕВР са обикновен политически памперс!

 

Вижте американците! Ама добре ги вижте. Вижте Париж и Лондон. Хвърлете емоциите си в коша за смет. Защото утре, за всички тези стачкуващи и непримирими милиони хора, нещата ще се оправят някак, а нас ще ни забият под земята без да им мигне окото. Правят го всеки ден. Защото спим дълбок зимен сън! И блеем като овце!

Ограбват ни. Управлява мафия.

 

Николай Марков, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4451 |04.06.2020 КЕВР обсъжда евентуално увеличение цената на парното . 5| 4854 |03.06.2020 КЕВР поскъпва парното от 1 юли, за София - с 22% . 2| 4885 |02.06.2020 КЕВР ще проверява необходимостта от ремонта на ”Топлофикация София” . 18| 16264 |01.06.2020 Николай Радулов за списъка: Подготвят следващ арест на бизнесмен, който не е със съмнителна биография

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads