Реклама / Ads
2| 6375 |01.09.2017 КРИМИНАЛНО

Николай Радулов: Отвличането на Адриан е добре замислено, възможно е да има хора от ”Наглите”

.
Надявам се, в случая с отвлечения Адриан Златков бащата да реши проблемите, които вероятно са причина за похищението на сина му. Това каза експертът Николай Радулов в студиото на Нова телевизия.
 
Според него, подобни отвличания се разкриват при добра работа на полицията до 48 часа. След това става трудно и ако има откриване на извършителите то е повече случайно или във връзка с друго дело за извършено престъпление. А Адриан Златков го няма вече трети ден.

"Ситуацията в МВР не е добра. Някои важни звена бяха поставени под натиск и изправени пред фалит като Института по криминалистика, това няма как да не се отрази на работата на полицията", допълни експертът.

Според него, технологията на отвличанията не е толкова свързана с причината на отвличанията. "Спомняте си при отвличането на дъщерята на Брендо. Тогава не искаха пари, а той да си мълчи в едно дело. След като мина делото и той не каза нищо, дъщеря му беше освободена. Важно е просто да се изпълнят исканията на извършителите", каза Радулов.

Той оцени случилото се като "добре замислено отвличане". "Без добра организация това е невъзможно. След разследването по "Наглите", хората останаха с впечатлението, че част от групата въобще не бе хваната. Чуваше се, че стоят и хора високо над "Наглите" със силни връзки в службите", смята Радулов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3711 |31.08.2017 Цацаров: Работи се по всички версии за изчезналия Адриан . 0| 4402 |31.08.2017 Радулов: Полицията показва несигурност по случая с Адриан Златков . 3| 4360 |31.08.2017 Главният секретар на МВР: Не е искан откуп за Адриан, мутрите не се връщат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads