Реклама / Ads
0| 3519 |24.08.2022 НОВИНИ

Ангелкова и Каназирева изоставят ГЕРБ на предсрочните избори

.
Николина Ангелкова Източник: БГНЕС
Бившият министър на туризма Николина Ангелкова от ГЕРБ изоставя партията си на предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 2 октомври.
 

Причината – Ангелкова щяла да пренасочи усилията си в подпомагане на ГЕРБ в международната дейност, както и за привличането на външни инвеститори в България.

 

„Време е за избори – както обществени, така и лични.  На 2 октомври победител трябва да бъдат гражданите. Трябва да се възстановят сигурността и спокойствието в управлението на държавата.

 

Убедена съм в победата на коалиция ГЕРБ-СДС на предстоящия извънреден парламентарен вот, защото това е единственият шанс държавата ни да се върне към нормалността, която така осезаемо липсва днес. 

 

На предстоящите избори няма да бъда кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС в София област, тъй като ще пренасоча усилията си в подпомагане на Политическа Партия ГЕРБ в международната дейност, както и за привличането на външни инвеститори в България.

 

Благодаря на г-н Бойко Борисов за предоставената възможност и доверието“, съобщи тя в профила си във Фейсбук.

 

 

Вчера се появи информация, че и Дани Каназирева ще пропусне изборите. Днес тази информация бе потвърдена от самата нея.

 

„Взех своето решение да не участвам в предстоящите парламентарни избори. Три поредни пъти носех отговорността като водач на област Пловдив и три пъти отбелязахме победа. Благодаря за доверието на Бойко Борисов и този път да бъда водач на областта или по-скоро да бъда след него в Пловдив-град, с оглед на предстоящите местни избори догодина. Показала съм, че не се страхувам да нося отговорност, да водя битки и да побеждавам. Без значение каква позиция заемам, винаги съм била безкомпромисна към несправедливостта и никога не съм правила реверанс към когото и да е. Никога не съм търсила комфорта в политиката, винаги са били важни ангажиментите, които поемам пред хората. Отказвам се, защото не приемам за нормално това, което се случва в Народното събрание - безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като “Промяна”, които хвърлиха в хаос всяка сфера, до която се докоснат, които не приеха нито едно адекватно решение за ценовия шок в България, а напротив задълбочиха кризите в страната. На областно ниво всичко е застинало, няма решения и отговорност, вече няма и институция, която да бъде до хората.


Водачът на Пловдив област ще има моята пълна подкрепа. Работих прекрасно с целия екип в областта и с Георги Мараджиев и им желая успех, в който не се съмнявам. В листата в Пловдив също има достатъчно стойностни хора.


Никога не съм крила, че за мен най-важен е Пловдив. Оставам в града си и ще работя за местните избори“, написа Каназирева.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 15168 |23.08.2022 Каназирева аут от листите на ГЕРБ? . 10| 3357 |27.04.2021 Манолова и Каназирева в словесна схватка за ”Булгартрансгаз” . 16| 4351 |16.04.2021 Дани Каназирева притеснена: Господ да пази България, мутрите били в парламента . 22| 6666 |11.03.2021 Нямало затворени предприятия у нас, спасени били много работни места. Каназирева, в коя България живееш?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads