Реклама / Ads
17| 2640 |01.03.2024 НОВИНИ

Нинова размахва листа в НС: Престъпници, убийци и изнасилвачи са изпращани от Европа в България

.
Източник: скрийншот
Престъпници, убийци, изнасилвачи и перачи на пари са изпращани от Европа в България. Това съобщи пред журналисти в парламента лидерът на БСП Корнелия Ниноваи и за да подкрепи думите си тя показа документ на немски език. По думите ѝ всеки може да го види на интернет страницата на Баварската държавна служба по убежищата и репатрациите.
 

Тя посочи, че в официалния документ пише, че на 8 февруари 2024 г. от летището в Мюнхен за София са излетели и пристигнали 21 души.

 

„Сред репатрираните бяха шестима души, които бяха осъдени за убийство, непредумишлено убийство, нанасяне на тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабежи и пране на пари“, цитира Нинова абзац от документа.

 

Срещу половинчатия и почти никакъв Шенген са поели ангажимент България да се превърне в център на престъпници. Изникват много въпроси – къде в България се намират сега тези хора, защото те би трябвало да са в затвора, щом Германия твърди, че са осъдени. Вероятно се разхождат измежду нас по българските улици. Никой не дава смислен отговор, Денков отрича и казва, че всявам страхове, коментира Нинова.







Тя попита как така външният министър Мария Габриел и председателят на въшната комисия в парламента в лицето на Бойко Борисов не знаят за такова нещо. Според нея Борисов „го играе на възмутен“, но той знаел за това  и е разчитал истината да не се разкрие.

 

„Случващото се е изключително опасно. Нещата тръгнаха от Австрия, а ето че и Германия се присъединява към връщането на мигранти и то какви... Те няма да ни върнат лекари и инженери, а ни връщат убийци, изнасилвачи и перачи на пари“, каза още лидерът на социалистите.

 

Тя посочи, че нито от премиера Денков, нито от Мария Габриел са получили някакъв смислен отговор, а единствено общи приказки по Дъблинското споразумение.

 

Тези самолети кацат в пълна мистерия и тайна, свалят ги зад някакви паравани тези хора... Искаме истината и това да спре, България не може да бъде гето на престъпници от Афганистан и Сирия. Погубват държавата с всеки изминал ден, разкритикува управляващите Нинова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2603 |01.03.2024 "Убийства без аналог". Доживотен затвор за убиеца на брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед . 0| 2313 |01.03.2024 WINBET Бонус игра ще раздаде награди за 1 200 000 лв. . 4| 2572 |01.03.2024 Освен прекрасна традиция, датираща от векове - мартеницата, граница на културното пространство на българина . 0| 2348 |01.03.2024 Проф.д-р Илко Гетов: В складовете у нас има инсулин за три месеца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads