Реклама / Ads
22| 17285 |11.08.2021 НОВИНИ

Номинираният за премиер Даниел Митов скри от Цънцарова своите министри, нападна президента Радев

.
Даниел Митов
В кабинета ще има хора, били досега в правителства на ГЕРБ, ще има и нови лица. Обмисляме точно какво ще предложим, това каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Но не отговори на настояването на Цънцарова, да каже някои имена на евентуалните проектоминистри.
 

ГЕРБ е партията, която трябва да се отнесе сериозно към своята отговорност. Ще предложим и състав  на кабинет, за да могат хората да направят сравнение. Това ще са хора с експертиза, способни да поемат отговорност, допълни той пред bTV.


Той отговори и на въпрос, дали пректоминистрите ще бъдат представени пред Министерския съвет: Точно тази част от технологията, дали ще чакат пред президенството, не е измислена. Но ще върнем мандата, категоричен бе той.


Не сме зачеркнали нищо. У другите партии не виждаме воля за разговори, коментира той отношенията с другите партии в парламента. Ще стоим далеч от цялата кал, която бе създадена от Румен Радев. Той е причината за създадения хаос. Той е част от партиите, които са преговаряли с ИТН и е координирал с тях, каква линия да поддържат, разкри Митов.

 

В момента си живеем в президентска република. Ето така изглежда - репресии, хаос , допълни той.

 

Митов не отрече че има корупция, но тя съществувала  и преди ГЕРБ.  Митов защити своя бос Борисов, като каза, че при него е имало парламентарна демокрация. Няма "Модел ГЕРБ" или "Модел Борисов". Може би има модел ва Мая Манолова или модел на човека от дивана, обясни той.

 

Уволняват се незаконно хора. Мисля, че са над хиляда. И за тези уволнения обезщетенията са  12 милиона. Били са държавни служители тези хора. Знаем хората. Направили сме изчисленията в партията, каза още той, упреквайки хслужебния кабинет.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3330 |11.08.2021 Утре НС ще отхвърли кандидата за премиер на ИТН . 23| 6668 |10.08.2021 Какви са „личните причини“, поради които Пламен Николов отказа да бъде премиер? . 2| 4134 |10.08.2021 Екатерина Михайлова: Николов има право да се откаже от номинацията си за премиер . 4| 3150 |10.08.2021 Даниел Стефанов: Отиваме към нови избори, това е в интерес на ИТН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads