Реклама / Ads
8| 6191 |16.06.2021 НОВИНИ

Нов епизод от предизборния сериал на ГЕРБ

.
Все по-заплетен става сюжетът на предизборния гербаджийски сериал. В главната роля продължава да е Тома Биков - смел боец от Борисовата свита, който се оказа и особено подходящ за случая - заради дипломата си по актьорско майсторство. Биков продължава обиколките си из страната, за да пита кога служебният кабинет ще провери Спецов, продадената от него фирма и изобщо куп спорни действия от страна на служебния кабинет, така възмутителни в лицето на бившите управляващи.
 

Днес Биков не бил в ролята на разследващ журналист, а в ролята на граждански активист. До него този път е застанал Спас Гърневски - поел второстепенната роля в сериала “ГЕРБ нищи”. Мястото на действие е Пловдив. Този път обаче на прицел не е Спецов а Пламен Узунов - президентският секретар, който си навлича неприятност след неприятност. Този път поводът е срещата му с един бивш митнически шеф, заснета на видео. 

 

До съвпадение стигнали от ГЕРБ - ден след въпросната среща, на която митническия шеф Петко Петков подава торбичка на Пламен Узунов, племенница на Петков оглавява пловдивската митница. 

 

“Това може да е стечение на обстоятелствата, но сме длъжни да навържем тези факти. Пловдивската митница е едно от много важните места в инфраструктурата на държавното управление”, отсече Биков.

 

Въпросната дама е Евелина Харизанова. 

 

“Нейното назначение идва почти веднага, след като е назначен началник на всички митници в България, който пък е началник от времето на Пламен Орешарски”, допълни още Биков.

 

Става дума за Павел Тонев, който бе една от осъществените от служебния кабинет рокади. Той оглави Агенция “Митници” преди около месец. Малко по-късно е дошло и назначението на Харизанова.

 

"Не знам какво е имало в това пликче, но трябва да е било много тежко. За да го подадеш на 19 май и веднага след това да стане назначението. Не е било никак леко", каза Спас Гърневски във видеото.

 

"Освен за фирмите на шефа на НАП Румен Спецов, очакваме позицията на министъра и за новото ръководство на пловдивската митница. Да не забравяме все пак, че той е принципал на Агенция "Митници", завърши Тома Биков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 7856 |16.06.2021 Актьорчето Биков се прави на остроумен за сериала „Спецов“: Нямаме работа в момента. Ходим по улиците и снимаме клипове . 15| 9222 |28.05.2021 Епизод 3 на „Бойко и младите герберчета“: От вас искам само да лъха доброта, от нашите има кой да се кара . 9| 3348 |15.05.2021 Кристиан Вигенин ще е председател на предизборния щаб на БСП . 18| 8970 |03.04.2021 Предизборният хаос продължава: В Плевенско председател на СИК се отказа, машините - с дефекти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads