Реклама / Ads
1| 4647 |19.03.2019 НОВИНИ

Новият апартамент на Цветанов взриви социалните мрежи

.
Част от кментарите са от страницата на Фрогнюз във Фейсбук Източник: Facebook
След новината, че Цветано Цветанов, който е председател на ПГ на ГЕРБ и втори човек в партията след премиера Бойко Борисов, се е сдобил с нов, луксозен апартамент и то с доста впечатляваща сделка, социалните мрежи преливат от гневни и критични коментари.
 

Фрог нюз събра само някои от коментарите на хора, които са изразили възмущението си. Вижте ги:

 

Елица Маринова: Иронията е, че днес обявиха поредната кампания за събиране на капачки .... и жълти стотинки за кувьози събираме ...

 

Qna Tabakova: Да не си е намерил кръстник ? Вероятно като Горанов си е платил всичко, но са намерили начин да прикрият следите си, защото не могат да докажат доходите си. Усещат края на властта и максимално се възползват от облагите и. Как забогатяха всички политици само от едното УСЕЩАНЕ... за корупция...?

 

Emil A. Georgiev:   По аргумент за по-силното основание: какъв да му е проблемът с евтиния апартамент на Цветанов, щом Горанов правомерно си живее в напълно безплатен, който още малко и ще придобие по давност?

 

Ilian Vassilev:  Политици, власт, пари. Всичко сме видели, сега просто регистрираме поредния случай. Разследване на Анти-Корупционния Фонд.

 

БОЕЦ - България Обединена с Една Цел:  Цветанов си има нов апартамент, А НИЕ ПЛАЩАМЕ МИЛИОНИ обезщетения по делата в Страсбург срещу България заради ченгеджийските изстъпления на Цветанов и прокуратурата.


Aleksandra Bozhimirova: Ех, така се надявах “Латинка” да я отворят откъм локалното на “Цариградско” и малко да разредят трафика по “Методи Попов”...явно, няма да се случи.

Толкова години стои затворена в този си участък, викам си:”Сигурно чакат Андрей Луканов да възкръсне.” (Че и той там живееше, па макар и в много по-скромна сграда. Знам, щото съм ходила на гости на Жени Божилова. С Николай Хайтов им бяха съседи).

Пък то виж какво стана. Хич няма и да се надявам вече, че ще отворят улицата.

 

Dimiter Marev: ‎ После се чудим, защо:
1.Борбата с контрабандата не е нищо повече от административен рекет за дребния бизнес и облаги за приближените им.
2. Защо намалят пенсиите и орязват инвалидните пенсии на реално нетрудоспособни
3. Данъчните затварят търговски обекти, заради неработещите им сървъри.
4. Така дейно искат да хвърлят още няколко милиарда в реката, за да угодят на господарите им от изток.
И т.н. и т.н.

 

Атанас Шарков: След наемите на Горанов, туй ми се струва абсолютно по реда си. Човекът заслужава още отстъпки, най-добре общината да му направи пожизнена амнистия за местните данъци. По-отговорен и работещ за благото на България политик не съм виждал!

 

Nikolay Lavchiev : Браво, браво, браво, г-н Цветанов
Хубаво ли ти е? А, дано ти мине!

 

Николай Димитров: Докато си смятате трите най-добри години за пенсия и чакате "Милка" на промоция в "Лидъл" - хората си пазаруват на едро...

 

Michal R. Sotirov: Айде на заменките - стар апартамент за нов! С асансьор! За без пари!

 

Andrey Gyurov: Осребряването на властта продължава с пълна сила.

 

Borislav Ivanov:  Сладък евроатлантик...
Един успял възпитаник на помощното училище във Вършец.

 

Борислав Николов‎:  НАДЯВАМ СЕ ЧЕ НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА!??

 

Янчо Йорданов‎: Само на клетата територия това не е корупция...

 

Boiko Dimitrov: Ако БСП (или ГенеРадев) се върнат на власт, то ще е заради наглостта на хора като Цветанов. Но се надявам след няколко години, когато той не държи всички служби, да го ударят с прокараните от него закони и отблизо да се запознае с условията на ареста в следствието.

 

Georgi Ivanov: Тоя човек има комплекс по отношение на апартаментите явно...

 

Stanislav Kertikov: Корупция - нулева
Усеща се като 90-те
Физкултурникът-певач пак с добра организация

 

Соня Сергиева: Как сте, пенсии? Добре ли сте? А, вие тиквари и тикварки? А, вие полуидиоти български? А, добре ли сте? И пак спирам да пиша, че си обещах да не псувам!
Да живееш в „сграда на годината“
Апартаментът на Цветанов се намира в наградената през 2017 г. „Сграда на годината". Това е кооперация на фирма „Артекс“ на име „Летера“, известна още като „Къщата на бувките“. Сданието се намира в столичния квартал "Изток", на улица „Латинка“.
Апартаментът е разположен на последния, шести етаж...

 

Николай Стаменов: Ей, жив да го ожалиш. Тоя със сигурност няма да разчита на пенсия, затова и нямат нищо против всички останали да се гърчат в калта !

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4747 |19.03.2019 Още съмнителни факти изплуваха за апартамента на Цветанов . 2| 5151 |19.03.2019 Журналист: На бас, че жилището на Цветанов може да се продаде за 3000 евро кв. м. . 14| 18456 |19.03.2019 Радан Кънев: Апартаментът на Цветан е повече от корупционен скандал . 42| 18239 |19.03.2019 Цветанов се обзаведе с нов апартамент с ”ВИП асансьор” на нереално ниска цена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads