Реклама / Ads
14| 13848 |19.11.2017 АКТУАЛНО

Огнян Стефанов: Оставката на Главчев показа кой кара влака

.
Огнян Стефанов
Мафията у нас си остава, независимо от спешните трансформации в парламента. Те са на границата на смешното. Това каза създателят на Фрог нюз Огнян Стефанов в „Просто казано“ по БиАйТи.
 

Независимо от качествата на Димитър Главчев, всеки човек има чест и достойнство .  Можеше тази операция  с оставката да се свърши много по-цивилизовано. Вижте какво стана-премиерът отива в кабинета на Главчев, който по Конституция е едно стъпало над изпълнителната власт. Въпреки това  кормчията на изпълнителната власт отива при Главчев и говори с него. Реакцията на Борисов беше разпозната от доста анализатори и коментатори. Демонстративно се показа кой кара влака и кой дава разпореждания. 

 

Видяхте как депутатът със суджуците го схриха  даже.Опитвам се да погледна зат  тези неща. Струва ми се, че БСП  постигнаха някаква победа, но много ниско беше нивото.

 

Нямаше амбиция да се поставят въпроси от сорта на корупция. В парламентарната група до тях стои човек, който е нарицателно на модел, който се свързва с мафиотски  модел. Няма такъв разговор. Няма разговор по същество. Ще приемат закон за вторичното ограбване на КТБ, но  какво правим с първичното ограбване. То там нищо не е останало. За толкова  прости ли  ни взимат, че в един момент се земислиям, дали наистина не  сме прости. Думата „дебили“, която използва Иво Христов изобилства в мрежата. Това е език, който сме допуснали да влезе в бита и общуването.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 9506 |17.11.2017 Кулезич: Борисов изрита политическия труп на Главчев и курдиса на стола му поредната ханъма . 5| 6022 |17.11.2017 Мира Радева за Фрог: Борисов даде заден с Главчев, целта е да задмине Тодор Живков . 1| 5235 |17.11.2017 Цветанов призна: Главчев подал оставка заради председателя на ЕП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads