Реклама / Ads
0| 8087 |23.07.2022 НОВИНИ

Октай: ДБ ще плати висока цена на следващите избори заради преговорите с БСП

.
Осман Октай
Няма да има правителство, защото Корнелия Нинова е щастлива, че БСП за трети път получава мандата. С активността си, тя опитва да прави кампания. Това заяви Осман Октай по Евроком за действията на лидера на левицата.
 

По думите му "Демократична България" ще плати висока цена на следващите избори заради преговорите с БСП. "В момента, когато приключат изборите, тези които влязат в парламента се отлепват от земята и забравят проблемите на хората", категоричен беше той.

"Не се интересуват от проблемите на хората, не се интересуват от държавата. Всеки гледа, колкото се може да изкяри", добави Октай.

 

И заяви, че преговарящите за кабинет в момента се рекетират. По думите му действията на Бойко Борисов в момента са опит да избяга от съмнителните действия в политическата му кариера.

 

"Винаги съм наблюдавал как в рамките на един-два месеца хората се променят. Ние сме превзета държава от 32 години", категоричен беше той. По думите му действията на предишните управляващи показват отношението им към хората и българското общество.

 

"Не е нормално едно дете, което има нужда от лечение в България или чужбина, да пращаме СМС-и. Отговорностите на една държава са да се грижат за хората над 50 години до края на живота им и за израстването на децата", категоричен беше Осман Октай.

"Аз съм подръжник на вълната за промяна и на отвоюването на тази държава, но за това нещо ще трябват поне 5-10 години", прогнозира той.

"Ако днес ПП и ДБ се обединят, те ще дадат много позитивна енергия на промяната. От там само ще имат 10-15 мандата повече, отколкото биха взели по отделно", изтъкна Осман Октай.

 

"Ако не го направят, ПП ще спечели изборите със значителна преднина пред ГЕРБ. Единственото правилно нещо е през средата на ноември да се осигури едно стабилно мнозинство на промяната от 125-140 човека, за да се поеме щафетата за следващите четири години", продължи политическият анализатор.

 

"От много калабалък няма нужда, важно е знака, който даваш", заяви той дали ПП трябва да търсят подкрепа от различни граждански движения. Той прогнозира, че "Продължаваме промяната" ще получи подкрепа от политически проект на Стефан Янев.

 

Октай нападна лидера на БСП Корнелия Нинова като заяви, че тя превръща левицата в "комунистическа фракция от 20-25 човека". И сравни поведението на БСП с мракобесните политически структури в Русия. По думите му това ще има положителен ефект за България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 73092 |22.07.2022 Министър Заков слага край на голяма несправедливост - без пенсии и заплати в армията . 0| 29856 |17.07.2022 Осман Октай: ПП пак ще са първа политическа сила, но не си дадоха сметка, че влизат в леговището на алигатора . 0| 2915 |17.07.2022 Държавата е изплатила 865 хил. лв на собственици на имоти, отчуждени за АМ ”Хемус” . 0| 3404 |12.07.2022 Министър Заков: Преди да дойда в студиото разписах за увеличение на заплатите на военните с 16-25%

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads