Реклама / Ads
18| 8817 |17.08.2024 НОВИНИ

Олимпиада не е имало, кацане на луната също, Северна Корея е шампион по футбол, а ЯД казва истината

.
Олимпиада през руските дула...
Цяла Северна Корея празнувала спечелването на световната купа по футбол. Годината е 2014 г., а на финала севернокорейците мачкат бразилците с 8:1. Триумф, с който лидерът Ким Чен Ун поздравява народа. 
 

Според държавната телевизия на Пхенян отборът на КНДР е разгромил по пътя към финала: 7:0 срещу Япония, 4:0 срещу САЩ и благосклонно 2:0 срещу Китай.

Ако вие сте гледали, как Германия става шампион в Бразилия през 2014 г. – трябва да отидете на лекар. Северна Корея е шампион. Ким Чен Ун дори се похвалил с триумфа на  Путин и той го поздравил за големия успех. Защо не, на световното по футбол в Русия сборная поздравяваше треньора си с козируване и чукане на петите по военному.

 

Сега за Олимпиадата и ЛъжеОлимпиадата.

 

Това лято ни заблудиха, че гледаме Олимпийски игри в Париж, но всъщност истината е друга. Казват го не кой да е, а говорители на истината като българското словосъчетание ЯД и говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.

 

От няколко дни гледаме и слушаме спортисти, треньори, спортни журналисти от различни медии, които разказват какво са преживели на Олимпийските игри в Париж. Научихме още удивителни неща за това как милиарди милиони хора от цял свят са съпреживявали успехите и загубите на своите любимци, колко рекорда бяха покорени, за неповторимата атмосфера на стадионите, плувния канал, залите, колодрума, улиците на Париж, Сена, хиподрума и пр. 

 

За капак Стефка Костадинова и Христо Стоичков се появиха заедно по една обществена телевизия и споделиха възторжени моменти от игрите, на които не само присъствали, но и били до нашите спортисти, на които давали кураж и подкрепа.

 

България се нареди сред най-силните страни в спорта, а медалите ни бяха повече и по-ценни от много години насам.

 

Но как да им повярваме, когато славеите на истината пеят съвсем друга песен. Според нея всички българи, участвали в олимпийските игри, се оказват съучастници в отвратителна конспирация, сътворена от Франция и САЩ и със съдействието на целия „колективен Запад“.

 

Олимпийски игри не е имало - това е. Или са се провеждали някъде другаде, където достъп са имали само ЯД и неколцина путинолюбци, отразявали спортната надпревара под строгия, но справедлив поглед и указания на Кремъл. Както си му е редът.

 

Ето какво пише ЯД (яд на руски означава отрова…): „Тази олимпиада беше перверзия на състезателно и на човешко ниво“.

 

Чувате ли? А спортисти, журналисти и зрители твърдят, че всичко било супер. Някой лъже, но не може да е ЯД. Той казва винаги истината. Твърди го той самият, което е предостатъчно. Също като Путин, който ден преди откриването на Олимпиадата в Париж заяви, че „без Русия няма Олимпиада“.

Мария Захарова, известна още като Маша Алкаша (заради римата, не заради любовта й към чашката…), също коментира ОИ във Франция: „Това е нечестен опит да бъде отстранена най-силната в спортно отношение държава – Русия“.

 

Съвсем случайно ЯД повтори след нея: „Състезание, в което елиминираш конкуренцията по нечестен начин и лукаво не е спорт, а долнопробна политика, достойна за презрение“. И добавя, че САЩ са отстранили руснаците, за да спечелят повече медали. Мамка им на янките!

 

Неясно обаче защо 206 нации, членове на МОК, гласуваха Русия да бъде отстранена от игрите. 206  и нито една против.

 

Злите сили се опитват да омаловажат руските успехи с някакви статистики. Например, че по време на Зимната олимпиада в Сочи руските участници печелат 33 медала. (От които 13 златни, 11 сребърни и 9 бронзови). Установено е, че 15 от тях са част от руската „допингова програма“, целяща да им осигури предимство в Игрите от 2014 г. Това съобщава официалната агенция РИА „Новости“. Руските власти пък признат, че от парите за Олимпиадата в Сочи са откраднати минимум 30 млрд долара.

 

Толкова за „честно“ и „нечестно“.

 

Всъщност още на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. руските състезатели са без флаг и химн, поради скандалните разкрития за престъпно допингиране на руските спортисти.

 

Цялата кампания по сатанизиране на Олимпиадата в Париж напомня  на едно друго твърдение на Мария Захарова, а именно, че „американците заснели в Холивуд някаква  бутафория и ни я пробутват като кацане на луната и успех на програмата „Аполо““. За нашите гладкомозъчни това е достатъчно. За тях е престъпление отстраняването на Русия от игрите в Париж, а не наглото допингиране на нейните спортисти, които по „честен“ начин да се накичат с медали. Разбира се, че не всички са такива, но катрана е много повече от една лъжица в кацата с меда...  

 

На този фон звучи нелепо и смешно информацията от Москва, че там са изчислили колко медала са спечелили родени в Русия спортисти, участвали в Париж за други държави и си ги приписали като техни. Дори забравиха, че ако някой от спортистите им, а те не са един и двама, само за споменаване на думата „война“ и Украйна сега щяха да са в затворите.

Точно затова Северна Корея е световен шампион по футбол, астронавти на САЩ не са помирисвали луната, а ЯД казва истината.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2410 |17.08.2024 Убийство на мъж в Борисовата градина в Бургас . 12| 3950 |17.08.2024 Украйна укрепва позициите си в руската Курска област . 3| 2196 |17.08.2024 Външно министерство: Генералното консулство в Солун е уведомено за стрелбата с ранени българи на Халкидики . 6| 2595 |17.08.2024 Не е изключено Горица Кожарева да върне празна папка на Радев, смятат експерти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads