Реклама / Ads
0| 4902 |07.12.2007 НОВИНИ

Още 4-ма българи гинат по пътищата на Европа

.
Този път жестоката катастрофа е станала през нощта в Румъния, а нашите пътували с кола към Унгария и бързайки, предприели неправилно изпреварване. След челния удар в друга кола се блъснали и в дърво.
 

Още четирима българи загинаха при тежка катастрофа през нощта. Произшествието е станало в югозападната част на Румъния малко след полунощ близо до селището Тътъръщ, в окръг Хунедоара. Според първоначалната информация виновен за тежкия инцидент е шофьорът на българската кола, който е извършил неправилно изпреварване. Говорителят на полицейския инспекторат за окръг Хунедоара Богдан Ницу е уточнил, че загиналите са младежи и че вина за катастрофата има българският шофьор, който е извършил неправилно изпреварване. Той се ударил в автомобил в насрещното платно, след което българската кола се преобърнала на таван. Богдан Ницу съобщи още, че автомобилът с българска регистрация се ударил и в дърво.

Консулът на България в Букурещ Тодор Маринов потвърди по Дарик радио, че четиримата българи са пътували заедно в една кола по посока от България към Унгария и са се ударили в насрещно движеща се кола, в която пък имало румънци. Сред тях загинали няма, каза Тодор Маринов. Все още от румънската полиция не са съобщили имената на загиналите български граждани.

Катастрофата се случва едва 24 часа, след като при тежък пътен инцидент в Сърбия загинаха двама български шофьори на автобус, пътуващ за Виена, които бяха засечени от цистерна недалеч от Белград.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5121 |06.12.2007 България е с най-корумпирана партийна система и правосъдие в ЕС . 2| 4884 |04.12.2007 20-годишен българин е задържан в Хамбург за търговия с жени . 4| 5509 |26.11.2007 Българин от втория "Титаник" останал до последно с капитана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads