Реклама / Ads
0| 4180 |15.09.2017 НОВИНИ

Още една жертва на Лазар Влайков се оплака пред медиите

.
Лазар Влайков
Името на бившия председател на общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който в момента е подсъдим заради убийството във Виноградец, се оказва замесено във все повече случаи на агресия и предполагаем „чадър” над него от страна на правораздаването.
 

Пред камерата на bTV днес застанаха Йордан и Лидия Бончеви, чийто син е бил пребит от Влайков преди три години. Как точно се е стигнало до инцидента, разказа Йордан Бончев. По неговите думи синът му влязъл в конфликт със служителка във винарна на Влайков, която обидил, псувайки – нея и самия Влайков.

 

След това обаче Влайков му се обадил по телефона, за да се „разберат”, а после отишъл с джипа си към къщата му, където имало конфликт между двамата– но само вербален.

 

Въпреки че Влайков отправил към сина му заплахи – да му почерни живота или дори живот въобще да няма, двамата стигнали до извинение, стиснали си ръцете и дори отишли заедно до центъра на селото. Конфликтът обаче не спира тук – за нова година синът на Бончев отново идва в селото, където е поканен от кума си да отиде в обувен цех, където се играело на карти.

 

Там бил и Влайков, който като видял, че мъжът идва, се нахвърлил към него с думите: „Прасе, откога те чакам!” и двамата влезли в ръкопашен бой, при който Влайков бил повален на земята. В този момент двама от мъжете с него обаче бутнали и сина на Йордан Бончев върху него, докато самият Влайков успял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя опонент, докато двама души го държали. След това продължил да го удря със счупената бутилка.

 

На въпрос защо не са се опитали да осъдят Влайков за това, Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но „въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово”. Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има „чадър” над него.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5763 |14.09.2017 Само във Фрог: МВР пропуснало да изясни защо Лазар Влайков иска огнестрелно оръжие . 1| 3927 |12.09.2017 Съдът: Лазар Влайков остава под домашен арест . 1| 3957 |12.09.2017 Големи обещания: Учителската заплата ще достигне 130% от средната заплата . 4| 5749 |10.09.2017 Адвокат: Лазар Влайков и кмета на Септември се скараха за пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads