Реклама / Ads
1| 3718 |29.09.2022 НОВИНИ

Още коментари за скандала около предизборния дебат снощи

.
Дебатът в студиото на БТВ се превърна в скандал
Скандалът около снощния предизборен дебат по БТВ провокира политолози, общественици и хора с различни професии да изразят своето мнение във Фейсбук .
 

Петър Чолаков:

 

ГЕРБ видимо се ядосаха от внезапната поява на Петков на дебата, вместо обявения Сабрутев. Дончев започна да маха с ръка, изнерви се. След което със Сачева си тръгнаха.
Аз съм за правилата. Категорично.
Само че поведението на ГЕРБ ще бъде тълкувано, поне от част от зрителите, като слабост - вместо справедливо възмущение.
Това го има и в животинския свят. Скупчили се животните около реката, бутат се кое да пие вода... Идва някое по-голямо, по-рошаво и плашливите си подвиват опашките.

 

 

Асен Генов:

 

Знаете ли какво най-вероятно се случи днес в БТВ?
Ето моята версия, но предупреждавам, че няма да се хареса на София 1000 ултраси.
Някой е внушил на Петков, че е гениална идея да се разменят в последния момент със Сабрутев.
Практиката е такава, че гостите винаги идват десетина минути по-рано в студиата. И така се завързва интригата.
Версия №1
Сачева, преди началото на дебата, вижда, че вместо Сабрутев идва Петков. Пише в общия чат на ГЕРБ, че Продължаваме промяната са изпратили именно Петков. Дончев е в централата на ГЕРБ, няколко етажа по-нагоре и зад ъгъла. Той ѝ пише: ей сега идвам да им кажа аз на тях... Буквално слиза с асансьора и влиза в студиото на БТВ.
Край на първата версия. Има и друга, но да останем на първоначалната хипотеза.
Цънцарова е в небрано лозе, защото не е очаквала. Ако Сабрутев (2 часа по-рано в ефира на НОВА) наистина има основателна лична причина да не присъства, от централата на ПП е трябвало да звъннат в БТВ, а телевизията от своя страна - да информира другите участници. Викат му феърплей.
Вместо това ПП избират изненадата, вероятно решили, че е гениален PR ход и в резултат имаме скандал, от който губи избирателят, защото вместо политически дебат получава селска вечеринка.
Шоуто, при това треторазредно, измества политиката и всички губим.
Това е моята версия.
И наистина, ако не могат да се оправят с един телевизионен дебат, Продължаваме промяната къде са тръгнали да опарвят държавата?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2719 |27.09.2022 Шофьорът, причинил катастрофата на Околовръстното, съжалявал. Карал със 195 км/час . 2| 2688 |26.09.2022 Сийка Милева за катастрофата на Околовръстното: Към момента не е установен полицейски чадър . 0| 2673 |26.09.2022 Шофьорът от Околовръстното с кокаин и 1, 7 промила алкохол в кръвта . 0| 2670 |26.09.2022 Свидетели разказаха за трагичната катастрофа на Околовръстното на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads