Реклама / Ads
4| 5680 |31.08.2008 НОВИНИ

Откриха колата на изчезналия фотограф Декстър в „Младост"

.
Откриха колата на изчезналия преди 40 дни фотограф Румен Динев в столичния кв. „Младост". Тя е била паркирана зад изоставен автомобил. Полицията продължава издирването на известния като Декстър мъж.
 
„Декстър, обади се! Дано си жив и здрав." С тези думи вече 40 дни близки и приятели издирват 28-годишния Румен. За последно младият мъж бил видян да се качва в колата си „Пежо 206", и оттогава изчезва безследно. Фотографът е с постоянен адрес в столичния ж.к. "Младост", на 21 юли напуснал вилата си в кв. "Симеоново" и оттогава никой не го е виждал, нито е чувал нещо за него.

Румен, известен с прякора си Декстър, е висок 180 см, слаб, с кафяви очи, леко чуплива къса черна коса и продълговато лице. Облича се спортно. В издирването му участват полицаи от 6-то РПУ, по случая работят и спецове от ГДБОП. През цялото време на изчезването му не са теглени пари от банковата му сметка, а мобилният му телефон е изключен.

Из цялата страна са разлепени плакати със снимки на изчезналия фотограф. Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за Румен Динев, да се обадят на тел. 166, 982-17-60, 982-17-55 или в най-близкото РПУ.

В най-големия сайт за любители фотографи продължава да „върви" форумът, в който негови приятели, граждани изказват предположения за неговото мистериозно изчезване. Днес във форума е показана и снимка на неговата кола Пежо-металик, открита в Младост, но коментарът на автора е, че колата е спряла доста особено.

 „Червената кола, която се вижда на улицата, пред колата на Декстър, перпендикулярно, не е в движение, личи, че е зарязана там от доста време. Уж щяха да ги вдигат такива коли, ама дръжки. Така че колата на Декстър може нарочно да е оставена точно зад нея - така номерът не се вижда от преминаващите по улицата коли. Всъщност този, който точно я е засякъл е защото е минавал пеша оттам, по тротоара. В същото време там тротоарът е доста широк и по принцип хората си паркират колите, така че можеше да си стои доста време." Авторът във форума продължава с извода, че колата на Румен Димитров, е просто оставена. Почти сигурно, като гледам предното стъкло и гумите, е минала през автомивка, и то някъде съвсем наблизо. Аз като изляза от автомивката и след един км в милата столица гумите ми пак са прашни и сиви.", заключава авторът във фотофорума.

 Регистрационният номер на колата е С 4992 ХТ. По нищо обаче не личало, че фотографът-любител смята да отсъства дълго време, тъй като в къщата били открити фотоапаратът и лаптопът му, без които Динев обикновено не излизал никъде.

28-годишният Румен не е семеен и е единствено дете на родителите си. Според запознати баща му - Димитър Динев, е един от най-добрите специалисти в Гражданска защита. Фотографът-любител, който професионално се занимавал с търговия с недвижими имоти, е видян за последно от приятелите си на 20 юли, когато тръгва с колата си от Асеновград за София. В Асеновград Декстъра е бил на фотографски пленер.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6472 |01.08.2008 Откриха вода на Марс . 8| 5320 |18.07.2008 Откриха над 100 съмнителни сделки с имоти на армията . 0| 8492 |11.03.2008 По следите на безследно изчезналия бургаски бизнесмен . 5| 7618 |26.02.2008 ТИР помете колата на Борислав Зюмбюлев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads