Реклама / Ads
0| 15023 |15.03.2022 НОВИНИ

Откриха мъртва в куфар манекенка, нарекла Путин ”психопат”

.
23-годишната руска манекенка Грета Ведлер беше намерена убита само месец, след като публикува мнението си в социалните мрежи срещу руския президент Владимир Путин и го нарече ”психопат”, пише в. Мирър. Жената прогнозира, че стремежът му да „укрепи целостта на Русия“ ще завърши със сълзи. Тялото на манекенката бе намерено натъпкано в куфар.
 

След разследване, продължило повече от година, властите установиха убиеца - 23-годишният Дмитрий Коровин, бивш приятел на момичето. Той е направил и пълни самопризнания.


Мъжът признава, че я е удушил до смърт след спор за пари в Москва. Скандалът не е имал нищо общо с нейните политически възгледи за политиката на Путин.


Убиецът признал още, че цели три дни спал до трупа на момичето, преди да го сложи в куфар, който купил от близък магазин. След това куфарът бил закаран на около 500 км. от мястото на убийството, и престоял в багажника на кола повече от една година, съобщава още БГНЕС.


След ужасяващото деяние мъжът продължил да публикува снимки и постове в социалните мрежи на манекенката, за да накара приятелите й да повярват, че тя все още е жива.


Само месец преди убийството си Ведлер пише: „Като се има предвид факта, че Путин е преминал през много унижения в детството си, той не може да отстоява себе си поради смешната си физическа форма, не е изненадващо, че той се присъединява към КГБ. Такива хора са плахи и страхливи от детството, страхуват се от шум и тъмнина, от непознати, така че черти като предпазливост, сдържаност и липса на комуникация се развиват рано в характера им. Мога само да предположа, че в Путин се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват чувство за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност - интензивен и динамичен живот. Може би той наистина иска да върне целостта на Руската империя", пише жената само месец преди смъртта си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4741 |14.03.2022 В Украйна откриха поредно доказателство за подготовката на химическа атака от Русия /снимка/ . 0| 2993 |10.03.2022 „Делтакрон“: Учени откриха нов вариант на COVID-19 в САЩ и Европа . 0| 57463 |01.03.2022 Откриха златни кюлчета, увити около кръста на пътничка . 0| 3856 |28.02.2022 Руски медии: Москва разтваря ядреното си куфарче, вдига залозите в конфликтите с Украйна и Запада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads