Реклама / Ads
16| 5422 |23.12.2020 НОВИНИ

Отровното трио: Борисов не може да бъде честен играч. Само заедно можем

.
проф. Велислав Минеков, адв. Никорай Хаджигенов, Арман Бабикян
Ние, от ”Отровното трио и гражданите”, изразяваме своето удовлетворение от факта, че управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздор, взаимни обвинения и нападки между основните опозиционни субекти. Борисов ясно идентифицира кой ще атакува – чрез избори - олигархичната му власт, но усилията му за разделение не успяха. Той няма да спре и всички ние го знаем. Борисов не може да бъде честен играч и само заедно можем да се изправим срещу машината на държавата, използвана за разправа с непослушните.
 

Готовността на партиите и сдруженията, представлявани от г-н Слави Т. Трифонов, г-н Христо Иванов и коалиционните му партньори, както и от г-жа Мая Манолова и партиите, застанали зад нея, за взаимно сътрудничество за контрол над изборния процес и гарантирането на неговата честност, са нашето оръжие за предстоящата битка на гражданите за промяна. Това е в полза на всички хора, гаранция за спазване на конституционните ни права и ясен опит да се спрат злоупотребите под диктовката на властимащите.

 

"Отровното трио" и гражданите смятаме, че последните изявления на "Демократична България" и "Изправи се.БГ", както и първоначално заявената позиция на партия "Има такъв народ", дават шанс за голяма промяна в страната и възможност за постигане на консенсус в бъдещия парламент около стратегическите задачи, свързани с връщането на свободата, демокрация и правовия ред.

 

Усилията си струват и идва време, в което всеки от нас ще уважава мнението на другия и получаваме шанс да се съсредоточим за атака срещу основния проблем за страната ни, както го правеха гражданите по площадите на България и света в продължение на месеци. Съдбата на държавата е по-важна от отделните интереси на всеки един и дойде време, в което можем да го докажем!

 

Проф. Велислав Минеков
Адв. Николай Хаджигенов
Арман Бабикян

 

Facebook, "Отровното трио"




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3698 |23.12.2020 Красимир Вълчев: Не можем да сме крайни хуманисти. Ще има загуби за бъдещето . 37| 9980 |22.12.2020 Прокуратурата не е установила коя е "Мата Хари", направила записа от спалнята на Борисов . 14| 3754 |22.12.2020 Николай Милчев: Ама не съм и сляп, да не виждам, че се правим на бабаити пред македонците, защото пред други не можем . 50| 38868 |22.12.2020 Георги Киряков за Фрог: Най-голямата лъжа в България през 2020 г. е, че на Борисов му е лесно да хвърли оставка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads