Реклама / Ads
31| 9326 |25.07.2020 НОВИНИ

”Отровното трио”: Може да ни арестуват, но нека, защото революцията има нужда от знаме

.
Минеков, Хаджигенов, Бабикян Източник: БГНЕС
„Може да ни арестуват. Първите дни дори си мислех, че ще стане. Много е трудно. Ние сме постоянно проследявани и подслушвани. Знаят във всеки един момент къде сме и какво правим. На адвокат Хаджигенов дори вече му прекратиха няколко договора. Търси се постоянно нещо, за което да се хванат, за да ни арестуват. Може и да стане, пак казвам, дано да стане, защото революцията се нуждае от знаме“.
 

Това заяви в предаването „ЕвроДикоф“ скулпторът Венцислав Минеков, част от „Отровното трио“.


Адвокат Николай Хаджигенов коментира наученото от протестите през изминалите две седмици. По думите му, гражданското общество у нас не съществува и в момента то тепърва се създава.


„Хубаво е, че има едно поколение, което изобщо не гледа никаква телевизия и сигурно не знае и други имена извън Бойко Борисов и Гешев. Това е чудесно, защото младите хора нямат този негативен товар на гърба си“, посочи юристът.


Арман Бабикян обясни, че това, което е разбрал за изтеклото време е, че тапата на страха вече е излетяла.


„Може би не целият страх, но с това се отпуши. Както много правилно отбеляза вече професорът, времето на креватните демократи, които дават съвети във Фейсбук как трябва да стане това нещо някога, приключи“, посочи Бабикян.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6666 |24.07.2020 Илиана Цанова: Може да не получим парите от ЕС. Политиците дължат на хората постигането на диалог . 11| 8747 |24.07.2020 Димитър Стоянов: Антоанета Христова и Алена са в един отбор. Свят без глупаци не може . 9| 4917 |23.07.2020 Горанов и Ангелкова може да се върнат като редови депутати в НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads