Реклама / Ads
30| 6430 |04.10.2020 НОВИНИ

Арман Бабикян: Когато обяснението в обществената глава минава през стотинката, значи има огромна повреда

.
Преди пето Велико народно въстание правителството трябва да е паднало. Нека видим какво ще стане утре.
 

Това заявиха в ефира на bTV адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков от "Отровното трио". Те коментираха обществените събития и вчерашното четвърто Велико народно въстание. Националният протест премина без ескалации. Хронологията му може да проследите тук. Обобщението на вчерашните събития - тук.

 

"Когато обяснението в обществената глава минава през стотинката, значи има огромна повреда в обществения мозък. Той е изравняван, гладен много дълго време, за да може да си обяснява всяко едно събитие през парите. Парите са хубаво нещо, но не трябва да са следствие от труда. Днес сме на площада, утре ще ни оплюят, много важно. Но когато обяснението за всичко са пари, повредата е голяма", посочи Арман Бабикян в отговор на въпрос платени ли са "Отровното трио".

 

Дали ще правят партия не посочи ясно. Категорично обаче заяви, че е важно всички на площада да се политизират и да станат част от активния обществен оборот и да се "качат на асансьора", който качва хора в Народното събрание на всеки четири години.

 

"Много отдавна чувам този въпрос за партиите и ме дразни. Дразни ме, защото това е свързано точно с това, което казах - тези хора не се дразнят от факта, че живеем във феодално общество, където парите се разпределят и се крадат феодално, а се чудят "Абе, като мине 9-ти кой ще стане партиен секретар". Това е дразнещото. Хората отказват да мислят дали ще махнат автокрацията, а се чудят "Тоя мръсник защо е на плащада", посочи Арман Бабикян.

 

От "Отровното трио" още веднъж посочиха успехите, които протестът е постигнал до този момент - няколко министерски оставки, серия от инциденти вътре в самото правителство и отварянето на европейските очи.

 

"Мисля, че скоро ще имаме успех", посочи проф. Велислав Минеков. Той изрази надежда, че след понеделник може да се постигне промяна и допълни: Преди петото Велико народно въстание правителството трябва да падне.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6994 |03.10.2020 Хаго Бабикян: Дните на това правителство са преброени . 10| 5495 |01.10.2020 Арман Бабикян: Нашето наричаме България, а тяхното се нарича ”Власт” . 12| 5042 |29.09.2020 Румен Радев: Предложения за промяна в Конституцията ще внеса след избори, когато НС си върне легитимността . 40| 6468 |27.09.2020 Бабикян: Усещането, че светът започва и свършва с ГЕРБ, е политически дебилно. Ще протестираме, докато не върнем свободата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads