Реклама / Ads
9| 4759 |15.06.2009 НОВИНИ

Р. Овчаров: У БСП се чувства изхабяване

.
Румен Овчаров
У нас има практика за тежките решения да се обвинява БСП, а когато се случи нещо добро, то да се отдава на НДСВ и ДПС, обяви Овчаров.
 

За 4 години мандат БСП увеличи средната работна заплата, а средната пенсия скочи повече от 100%, похвали по БТВ левицата депутатът от БСП Румен Овчаров и каза, че това е ефективна социална политика. Ние сме в рецесия, защото целият свят е в рецесия, но у нас тя е по-слабо забележима заради управлението на това правителство, което не е автор на тази турбуленция, добави Овчаров.

Времето вече е прагматично, в него ще печелят политиците, които извличат максималното в конкретен момент, прогнозира той. У нас обаче има практика за тежките решения да се обвинява БСП, а когато се случи нещо добро, то да се отдава на НДСВ и ДПС, обясни кандидатът на левицата за депутат. Какво значи дясна мярка, след като в резултат на нея събираш повече пари и увеличаш пенсии, отговори Овчаров на обвинението, че БСП е провеждала дясна политика и увери, че това, което е обещано, винаги е било изпълнявано.

В условията на криза импровизациите в власт или безвластие са много опасни. След един управленски мандат и у БСП се чувства изхабяване, призна Овчаров. В БСП се отказали още в края на миналата година да правят прогнози за развитието на икономическата криза. С програмата си обаче искали разумно да реагират на кризата, а после развитието на страната да е стабилно. Съвсем постижимо е работната заплата да стане 900 лева, увери Р. Овчаров.

Българският избирател продължава да гласува емоционално и се стига до абсурди, при които довчерашни мутри се представят за борци с корупцията.

БСП изостана на евроизборите от ГЕРБ, защото очевидно има желание за промяна у хората, заради емоцията, която е водеща. Нашата кампания явно не е успяла да постигне резултата, който сме търсили, призна Р. Овчаров.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4707 |23.01.2009 Румен Овчаров: Газовата криза е политически въпрос . 33| 4811 |23.01.2009 Р. Овчаров: Аз не съм подписвал нищо с Русия . 32| 4957 |11.11.2008 Р. Овчаров: Б. Борисов е "паднал ангел" . 10| 5163 |29.09.2008 Р. Овчаров: Време е ДАНС да се изчисти от старите стереотипи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads