Реклама / Ads
25| 6492 |27.07.2012 НОВИНИ

Овчаров и Добрев си спретнаха скандал в ефир; мерят си образованието

.
Румен Овчаров
Овчаров знаел как да свърже парогенератор, бил инженер, а Добрев разбирал повече от икономика от него, съобщият действащият министър.
 

Подписката за референдум за съдбата на ядрената енергетика, респ. за АЕЦ "Белене" се превърнала във вълна, завладяла хората, обяви по БНТ червният депутатът Румен Овчаров. Той се възмути от факта, че правителството на ГЕРБ е спряло проектът, но това било нормално с оглед на компетентността по по въпроса на Бойко Борисов, Делян Добрев и Валентин Николов, обясни Овчаров. Той продължи, че правителството на ГЕРБ само изгонило инвеститорите в АЕЦ "Белене", а площадката на атомната централа била единствена в света по своята уникалност.

Учудвам се от способността на Бойко Борисов непрекъснато да открива топлата вода, каза Овчаров по повод премиерското изказване, че ще се спестят много пари, благодарение на програмата за енергийна ефективност.

 

По темата за поредния неуспешен вот на недоверие Овчаров установи, че било по-добре ГЕРБ да си изкара мандата, защото така щели да загубят с много повече на следващите парламентарни избори.

 

Опазил ме Господ да разбирам от това, от което разбираше г-н Румен Овчаров, когато беше министър, реагира на думите на Овчаров настоящият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, който се включи в разговора. Крайно време е вече Овчаров да спре да коментира как Бойко Борисов разбирал от всичко, а той - от нищо, каза Добрев и напомни, че Овчаров бил сменен от собствените си другари, когато бил министър. Той знае как да свърже парогенератор. Г-н Овчаров, вие сте инженер, разбирам повече от икономика от Вас. Просто не е хубаво да отправяте лични нападки, призова Добрев.

Завършил съм макроикономика, г-н Добрев. Хубаво е да се запознавате със справката преди да се изкажете, контрира Овчаров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 9377 |14.07.2012 Р. Овчаров: Да бяхме сменили Станишев още през 2009-та! . 51| 12403 |02.07.2012 Кирил Добрев: Не ме интересува Станишев, аз си избирам шефа . 31| 5952 |20.05.2012 Д. Добрев завидя благородно на Турция за растежа й . 30| 7716 |16.05.2012 Кирил Добрев скочи с бутонките на Станишев, Първанов бил спасител

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads