Реклама / Ads
38| 11280 |31.03.2014 НОВИНИ

Първанов за Алгафари: Халал! Добре, че не доплащаме в трансфера!

.
Георги Първанов
Намирам за нелепо човек, загубил 5-6 избора да коментира друга и да я обявява за слаба при присъствието на хора като Росица Янакиева, спечелила няколко избора, или пък ген. Михо Михов в нея, заяви по БТВ лидерът на АБВ Георги Първанов. Той коментира думите на лидера на БСП С. Станишев. За социологическите прогнози той каза, че тази игра вече я е играл, и преди социолозите му давали по-малко проценти, а той печелил избори.
 

Присъствието на Станишев начело на листата на БСП той определи като лъжа за избирателите, а за водачеството на Ивайло Калфин в листата на АБВ Първанов  каза, че това е най-силната кандидатура, докато на него лично националната политика му била силата.

За 2 месеца работа на АБВ сме обявили разходите си и това ще го правим периодично, не на два месеца, но по-често, отколкото останалите партии и коалиции. ние сме доста затруднени, но ще издържим на лишенията, посочи той и настоя партийната субсидия да се намали. Частни лица били най-големите дарители. Популярно частно лице или богат спонсор АБВ нямала. Кампанията щяла да е скромна, подобна на тази от 2001 г. на Първанов - струваща парите за храна и бензин. 

В листата ни има успели хора, работили в Западна Европа, работили в Япония и Китай, те могат да си позволят пътувания, каза Първанов.

Всички българи се вълнуват от темата Украйна. Това, че БСП изработи и участва във формирането на най-антируската позиция при президента, означава отлив на много леви избиратели, предвиди той. АБВ е категорично против санкциите, защото те няма да засегнат Путин, а хората и бизнеса. Първанов каза, че не бива да абдикираме от позицията на енергиен лидер на Балканите. Защитаваме 80% от българите, настроени позитивно към Москва, към Русия, не само заради сантимента към Русия, но и заради инвестициите, каза още Първанов.

В огромната си част хората по малките населени места не харесват не политиците, а политиката. те искат прости отговори - ще има ли здравен пункт, ще се запази ли училището - това са проблемите, които интересуват хората. Въпросът за мен и Станишев отдавна не интересува хората, смята Първанов и го аргументира с изневяра към принципите от страна на Станишев. На "Позитано" нищо не може да бъде променено. По темата за Алгафари той коментира - На печелившите честито! Халал да им е! Добре, че не ни караха в този трансфер да доплащаме. Не е Алгафари човекът, с който се свързва АБВ, за да се чувства предаден, обясни Първанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5813 |30.03.2014 Първанов обяви официално Калфин за водач на листата за евроизбори . 23| 5265 |25.03.2014 Алгафари: Ако македонците направят референдум, ще им кажем ли не? . 9| 4881 |24.03.2014 Първанов: България трябва да защити икономическите си интереси . 14| 5666 |24.03.2014 Георги Първанов на разпит като свидетел на ген. Кирчо Киров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads