Реклама / Ads
0| 3235 |18.03.2022 НОВИНИ

Павлина Трифонова: За българите в чужбина арестуването на Борисов е най-добрата новина, която са чували от родината

.
Бойко Борисов
За българите в чужбина арестуването на Бойко Борисов е най-добрата новина, която са чували от родината. Това е така, защото напусналите страната ни не го правят лесно, те са го направили, защото през изминалите години у нас не е имало перспектива за развитие и реализация, освен ако не си близо до властта.
 

Това коментира за "Социална мрежа" журналистът и кореспондент в Лондон Павлина Трифонова.

 

Според тях падането на мита, че Бойко Борисов е нодосегаеам, е много добра новина и при всички положение неговият образ ще пострадала значително.

"Има мнения, че може би показността на ареста не е била правилна, но други казват: "С неговите камъни, по неговата глава", защото така започна и неговата кариера като главен секретар на МВР.

 

Дългогодишният журналист заяви, че Борисов никога не е бил политик, а е управлявал страната като охранителна фирма.  "Той създаде империя, структура от хора, които е протежирал, даваше им бизнес, те му осигуряваха дълго политическо бъдеще, но се вижда, че това не може да продължи вечно, защото балансът винаги идва. На хората им писва и те имат желание за по-добър живот. Те поискаха плочатат да се смени", заяви Трифонова.

 

Тя изрази съгласие с думите на премиера Кирил Петков, че не можем да мълчим, когато партньорските служби ни дават сигнали. "Дори и ГЕРБ да се върне във власт, то ще е с големи компромиси. Младите хора вече са нетърпеливи, искат равен старт, а не само да постигат успех само близките до властта. Не смятам, че Бойко Борисов ще се върне във властта, дори той няма да иска подобно нещо. Той ще има затруднения да получава и външна подкрепа, трябва да се гледа и приема мнението на партньорите", отбеляза журналистът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3935 |16.03.2022 Българите поумняват, вече над 60% са срещу войната на Русия в Украйна, според "Тренд" . 0| 2850 |13.03.2022 МВнР препоръчва българите незабавно да се евакуират от Украйна с влак . 0| 4751 |09.03.2022 Методи Андреев: Ако кажа, че българите сме путински подлоги, малко ще се обидят . 0| 2929 |07.03.2022 Външно планира евакуация на българите от Украйна, избягали в Молдова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads