Реклама / Ads
19| 10862 |13.09.2019 НОВИНИ

Пернишки ръгбисти пратени да ”респектират” протестиращи срещу Иван Гешев

.
”Валяците” в Община Перник и на протеста пред Съдебната палата в София
На снимките виждате ”Валяците”- отбор по ръгби от Перник. В единия кадър са с кмета на ГЕРБ в града, а на втория чинно изпълняват инструкция да сплашат с викове и настъпателно поведение дошлите на протеста на на БОЕЦ срещу номинацията на Иван Гешев за главен прокурор, който през 2013 г. е командирован в миньорския град.
 

На многобройните снимки от протеста, които показаха агресивни мъже с черни тениски, които крещяха и заплашваха с изкормване протестиращите се виждат лица от пернишкия ръгби отбор. За съжаление яките татуирани момчета не се хвалят с призовете си, а са изсипани да респектират законно протестиращи граждани.  От групата на тези мъже бяха отравяни редица заплащи, включително и за изкормаване. 

 

В социалните мрежи се появи и информация, че когато няма протести, част от шампионите доработват като ММА бойци. Известен е фактът, че братът на сегашния зам.-главен прокурор също е тясно свързан с различни клубове по бойни спортове.

Проверка на Фрог показа, че в свободното си време, между два контрапротеста в защита на Иван Гешев, момчетата активно ухажват кметицата на Перник Вяра Церовска, защото искат да развиват детско -юношеска школа, но им трябва  база. Церовска ще се кандидатира и за нов мандат, от ГЕРБ разбира се.  Само преди 2 месец   официално връчват 32-та си републиканска купа на кмета, а информацията е съобщена от общината, илюстрирана със снимка.  „Призът беше даден в знак на благодарност от играещия треньор Антонио Любенов.“, съобщават общинарите и цитират благодатния треньор.

 


.
Снимка: Отборът се радва на завоявана купа и момчетата в черни дрехи на протеста, Фейсбук

.

 

 Според страницата на отбора президент на „Валяците“ е  Валентин Стайков, а членове на УС са  Георги Сотиров, Спартак Игнатов, Владимир Методиев, Антонио Иванов.  Към момента не е ясно дали младежите, за които се търси подходяща база не са били също сред тълпата на протеста.

 

С клуба на пернишките ръгбистите е свързан и  Владимир Борисов, който е брат на ръгбистът Борислав Борисов, който участвал в Big Brother 3 през 2012 г. Сега от профилите им  му във Фейсбук се вижда, че активно се занимава с татуировки.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4279 |31.08.2019 САЩ назначи специален пратеник за Западните Балкани, експерт по заплетени ситуации . 3| 4154 |21.08.2019 ГДБОП: Сигнали за бомби до летища и медии са изпратени и в други страни от ЕС . 13| 11799 |07.06.2019 МВР привика лидера на БОЕЦ и съпругата му след атака от пратеници на Канал 3 . 0| 5833 |28.03.2018 Гранични полицаи от Варна и Бургас са изпратени на летището в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads