Реклама / Ads
24| 7410 |08.12.2010 НОВИНИ

Петков нарекъл Цветанов "Цецо Шестака" и му взели визата

.
Петър Курумбашев
Синята коалиция правела пирует, което при заледяване било много опасно да не си изкълчи глезена, каза депутатът.
 

Разговорите между посланик Джеймс Уорлик и "Позитано" 20 са нормална рутинна практика, обяви по НТВ Петър Курумбашев, според когото не изглеждало, че посланик Уорлик искал да каже нещо повече, освен това, че се води криминално разследване по отнетата американска виза на бившия вътрешен министър Румен Петков. Къде се води това разследване не се дал отговор. Прави впечатление, че това разследване се появи в последния месец, каза и попиита нещо криминално ли е извършил Петков през последния месец или за нещо са се сетили.

Той си спомнил остър диалог между Румен Петков и вътрешния министър Цветанов, където първият си позволил да нарече министъра – "Цецо шестака". Малко след това отнеха визата на Петков. Много е неприятно това за България, констатира Курумбашев, напомняйки, че вчера депутатът Михаил Миков е поставил въпроса дали Цветанов е нарушил закона оповестявайки СРС-та в парламента. Много ясно е записано ако се разгласят СРС-та - това може да се случи само за целите на националната сигурност, ако го направиш това в качеството на длъжностно лице – те грози затвор от 1 до 5 години. Ако утре започне разследване срещу господин Цветанов, на него ще му бъде ли отнета американската виза, попита депутатът.

За президентските всяка една формация трябва да си подреди собствената къща, добави той и съобщи, че в рамките на този месец ще се направи националният щаб на БСП, а засега на фокус били кандидатурите за местните избори.

Доверието към ГЕРБ спада, каза още Курумбашев. Иван Костов пък бързал да компенсира, понеже една година подкрепял правителството и не искал никакви оставки. Костов да обясни защо сега иска оставки на правителството, за което е гласувал, поиска Курумбашев. Синята коалиция била в състояние на пирует, което особено сега при заледяване било много опасно  да не си изкълчи глезена, завърши той..
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4518 |08.12.2010 Цв. Цветанов обсъди престъпността с гл. прокурор на САЩ . 62| 6021 |07.12.2010 Станишев: Цветанов е за затвор; използва СРС-та за политика . 12| 4670 |07.12.2010 Сикрет Сървис подкрепя Цветанов . 53| 5347 |06.12.2010 Цветанов ще подаде ли оставка за уронване на лекарски престиж?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads