Реклама / Ads
7| 5690 |09.04.2021 НОВИНИ

Др. Петров: В петък пиенето и секса са по-полезни от чистия въздух!

.
Петък, късно вечерта...
Запомнете: Петък, а не кучето, е най-добрият приятел на човека. В петъчната вечер разбираш, че животът все пак е хубав. В петък не се налага да търсиш повод, за да се почерпиш с приятели – петък е повод.
 

Ако много държите на възпитанието, в петък след работа не тичайте…

Знайно е, че всички обичат петъка, както се знае, че в понеделник всички мечтаят за петък. Затова неизвестен класик е казал: По-добре лош петък, отколкото добър понеделник.

 

Учени са открили, че съществува т.нар. „петъчен синдром“. Той се изразява в нежелание за работа и желание да излъжеш началника нещо, за да си тръгнеш по-рано.

Петък е най-разпространената мечта сред хората на труда. Тя започва в понеделник и продължава цели четири дни без прекъсване.

Петък може и да не е национален празник, но пък е всяка седмица. 90% от населението споделят тази мисъл.

 

Мнозина свързват петък и петъчната вечер с купони и мощни приятелски сбирки. Но има и здравословни версии. Например разходка в парка сам или със семейството и дишане на свеж въздух. Друг пример: спортуване в къщи или във фитнеса. Трети алтернативен вариант: Цялото семейство се изнася някъде далеч от града, сред природата и диша с пълни гърди. Малко популярна, но здравословна е идеята да си легнете рано и да се наспите след работната седмица. Така в събота сутринта ще сте готови да чистите жилището, да направите малък ремонт, да учите уроците с децата или да поправяте колата…


.
Класическо петъчно събиране на семейства с деца...

 

На горните предложения г-н Петров отговаря: Колко трябва да е нещастен и объркан човек, за да си причини всичко това?! Можеш да се гръмнеш и по друг начин: лягаш пред телевизора и пускаш турски сериал или българско риалити с втръснали до смърт муцуни. Леталния изход е гарантиран.

Пийте и замезвайте богато. Хубавото пиене осигурява прекрасно настроение! - сочи др. Петров. Др. Петров дава и някои указания за секса в петъчната вечер, но нямаме червена точка с изписано числото 18 в нея затова ще обобщим накратко: пиене и секс е по-добре от чист въздух, защото никой не знае колко е чист!

 

Май, че др. Петров е по-ценен от левзеята на проф. Янкулов...

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3345 |24.03.2021 Поклонението пред Татяна Лолова ще е в петък в Сатиричния театър . 18| 3186 |10.03.2021 Очаквано: По-строги мерки в София от петък. Учениците - вкъщи, на ресторант - до 22 ч. . 4| 3233 |10.03.2021 Червена зона: В Бургас затварят молове и фитнес зали от петък . 0| 3351 |26.02.2021 Предимно слънчев петък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads