Реклама / Ads
33| 10271 |28.01.2013 НОВИНИ

Ал. Петров укрепва в сауната на Правителствена болница

.
Сауната в Правителствена болница
Тежко болният Алексей Петров, главен обвиняем по делото „Октопод”, се лекува успешно в Правителствена болница. Там той правел оздравителни процедури като плувал почти всеки ден в басейна, а след това отмарял в сауната на здравното заведение, на метри от американското посолство в София.
 
Това разказаха за Фрог нюз източници от елитната болница „Лозенец”. В сауната Трактора често правел политически обзори на събитията у нас и в чужбина. Именно там той анализирал ситуацията около атентата срещу Ахмед Доган на Осмата конференция на ДПС. Пак там остро критикувал дейността на вътрешния министър Цветан Цветанов, на финансовия министър Симеон Дянков и на премиера Бойко Борисов. Люти нападки Трактора отправял и по отношение на банковата система, като изтъквал на слушателите си, че е доцент в УНСС.

Басейна в болница "Лозенец", където укрепва здравето си Трактора

Редовен негов слушател и участник в дискусиите в „горещата стаичка” бил бизнесменът и някогашен депутат Асен Мичковски. Компанията се допълвала от други баровци, които обаче не били така редовни в процедурите и политпросветата.

Алексей Петров е на свобода срещу 10 хиляди лв. гаранция след решение на Софийския апелативен съд от 21 декември 2012 г. Преди това Софийският градски съд го пусна с мярка „домашен арест”, защото здравословното му състояние било много лошо.

Алексей Петров, главен обвиняем по делото "Октопод"

 

През септември м.г. Софийски градски съд реши, чe Алексей Петров трябва да бъде настанен в специализираната болница за рехабилитация в столичния кв. „Овча купел”, заради влошеното му здравословно състояние. Впоследствие обаче Трактора беше настанен в Специализираната болница за рехабилитация „Ясен” в Банкя, поради отказ от лечебното заведение в кв. „Овча купе”, мотивиран с липса на свободни стаи и невъзможност да се ползва лечебният комплекс.

 

До пускането му от ареста се стигна, след като експерти убедиха магистратите, че болките на Трактора в кръстната област са толкова непоносими, че той трябва да напусне килията и да се подложи на агресивна физиотерапия в специализирана клиника.

Проверка на журналисти от в. “Телеграф” обаче разкри, че нещата не стоят точно така. Оказа се, че собственичката та санаториума в Банкя Искра Генкова- Капаноглу е осигурила пълен комфорт на Петров. Двамата си станали толкова близки, че на рождения ден на дамата на 22 ноември 2012 г., който тя отпразнувала в санаториума, се развихрил голям банкет. “Беше невиждан купон. Всички танцуваха почти до сутринта. То не беше чалга, хора и песни”, разкриват хора от персонала. Според тях, активно участие в танците взел и главата на „Октопода”, който дал всичко от себе си на дансинга въпреки болките. Алексей Петров редовно правел фиести в болницата, за да се разнообразява.
Сега обаче кръгът около доц. Петров може да е спокоен: той се лекува в басейна и сауната на Правителствена болница и не е забелязан да участва в купони или танцови забави, които да застрашат здравето му. Спокойно са вероятно адвокатите му, както и магистратите, участници в делото „Октопод”, защото след оздравителните процедури Алексей Петров ще бъде свеж и бодър на следващите заседания от съдебния процес.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5674 |22.01.2013 Мъжът на годината - инж. Петър Петров . 65| 8234 |18.01.2013 Махнали Богомил Бонев като министър заради Алексей Петров . 3| 12254 |17.01.2013 Антон Петров-Хамстера остава в ареста . 48| 8104 |17.01.2013 В. Сидеров: Алексей Петров, Митьо Очите и тв СКАТ правят националистическа партия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads