Реклама / Ads
20| 11697 |02.05.2020 НОВИНИ

Пиар експерт: Защо не страдам за черния генерал?

.
Валентин Иванов-Кардамски
Защо не страдам за черния генерал? (Ще ви отегча до смърт) Малко хронология... Дни, след като Бойка Анастасова денонстрира, че ще скочи от прозореца на НС, ген. Мутафчийски обяви: “Задава се епидемия с невиждана ярост”. Две седмици преди това каза по БТВ:
 

„Коронавиръсът е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавируса“. Някъде по средата започнаха простестите на медицинските сестри с искане за достойни условия на труд и заплащане. И тогава Мутафчийски влезе в ролята на отклоняващ вниманието от недоволството към Борисов.

 

Навлече генералския мундир и пациентите от болниците бяха възприети от хората, като жертви във война. Не знам дали искаше толкова да се кипри с униформата, но пък тя влезе в употреба във войната на Борисов с Радев. Разбира се услусжливите социолози го наредиха сред най-одобряваните българи, а онези медии, които говорят за премиера, че си “скъсва задника от работа” (потрес от простащина и непознато в историята ни падение) го нарочиха за бъдещ държавен глава.

 

В едно изречение ще се върна на Бойка Анастасова, която беше обвинена от много гнусен, но близък до властта сайт, че е в заговор срещу държавата, защото видите ли искала достойна работа и заплащане, но същият този сайт изпадаше в умиление от аплаузите на населението в 21 ч вечерта в подкрепа на медиците (същото това население нямаше и помен вече за протестите на сестрите).
Месец по-късно офертиращият Мутафчийски му отряза главата, защото генералът насъбра твърде много гняв и подигравки. Апропо, не е толкова виновен той, а отново онези просташки медии близки на правителството, които задаваха убиствено малоумни въпроси, като: предава ли се коронавирус с тамян, със задоволство чертаеха апокалипсис и си личеше, че страдат от липсата на разлагащи се тела по улиците.
И тук възникват следните въпроси:


- Дали ген. Мутафчийски насила беше накаран да говори за смъртност от епидемия, в което очевидно не вярва (по думите му от 29.02.2020), или прие оферта?
- Дали няма пак да бъде вкаран в театър, ако се увеличат заболелите с представяне от Борисов: “Аз ви предупредих, ама вие поискахте “о’лабване” на мерките, на ви ся”?
- Дали всичко, което се случва не е само, за да доизкара Борисов мандата си?
- И накрая, дали не става дума за едни пари, дето вече ги няма, сиреч си отишли по направление?


И накрая, ако искате да разберете нивото на опростачената ни нация и защо й се случва всичко гова - изгледайте едно предаване на “Семейни войни” по Нова ТВ. Ще ви стане ясно не само какво е нивото на интелекта на българите, но и какво бъдеще ги чака.
И то няма нищо общо с Коронавируса, но резултатът ще доста по-лош.
Това беше.
Сега си отдъхнете

 

 

Пиар-експертът Валентин Иванов-Кардамски, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7018 |02.05.2020 Илияна Йотова: Защо ген. Мутафчийски бе скрит? . 11| 5156 |30.04.2020 Експерт: Туризмът е на командно дишане, но използваме самолечение с билки . 5| 4781 |29.04.2020 Кредитен експерт: Разсрочването на кредитите ще доведе до оскъпяване . 0| 16927 |28.04.2020 Д-р Иван Кокалов: Може да се заразиш от елементарен жест, а не защото нямаш облекло

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads