Реклама / Ads
7| 6587 |03.06.2023 НОВИНИ

Пиарът Диана Дамянова: Борисов си реже опашката, с ДПС ще се ядат големите жаби

.
Диана Дамянова
”Мисля, че Борисов се опитва да си отреже опашката. Той е човек на възраст, който иска да остане с нещо добро в историята“, заяви пред БНТ Дамянова, която в миналото е била пиар и на водача на герберите.
 

Бойко Борисов е най-смисленият съюзник на ПП в настоящата политическа реалност,  смята  бившият пиар на формацията на Кирил Петков и Асен Василев.

 

Според нея в момента в страната се води „битка на кланове“, при която Борисов се опитва „да се освободи от тази тежка зависимост, която имаше с групата  подопечни джуджета и всичко, кото живее наоколо“. По думите й, Борисов е бил с неправилно разбиране как се управлява държавата – когато е имало проблем с двама бизнесмени, той ги слагал на една маса, те се разбират, но само колкото да крадат заедно. Сегашното му усилие да си „пререже опашката“, обаче заслужавало уважение, смята пиарът.

 

Атаката на главния прокурор Иван Гешев, който поиска имунитета на Борисов, Дамянова определи като „една много лоша драматургия“. По думите й, шефът на държавното обвинение симулира дейност, като привиква политици на разпити, без да разполага с нещо реално, с което да ги застраши.

 

По отношение на президента Румен Радев Дамянова посочи, че той търси конституционен вариант за промяна на държавното устройство. Според нея Радев и Гешев действат заедно в момента, тъй като интересите им съвпадат.

 

Дамянова изрази скептицизъм, че конституционната промяна, заради която беше направено правителството, ще се осъществи, тъй като няма да има необходимото мнозинство за това. . „Не мисля, че ДПС е готово да реже опашката си. В този смисъл, не виждам в ДПС съюзник за конституционна промяна и тогава ще възникне въпросът защо ги ядохме тези големи жаби“, изтъкна пиарът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2860 |21.05.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дианабад“ . 0| 2750 |06.04.2023 Спират водата в част от кв. ”Дианабад” в столицата . 1| 2756 |05.04.2023 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ Дианабад и кв. „Витоша“ . 2| 3221 |31.03.2023 Диана Димитрова VS. Юлиан Вергов: Хора от ”Откраднат живот” споменават ”шамари” и ”синини”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads