Реклама / Ads
1| 8947 |30.03.2023 НОВИНИ

Платформата за онлайн магазини NEXT BASKET постигна 100% резултат на Google PageSpeed Insights

.
Светкавично бързият онлайн магазин sasaki-shop.com осигурява ненадминато потребителско изживяване.
 

В днешно време бързият и адаптивен уеб сайт е от решаващо значение за осигуряване на положително потребителско изживяване. Бавно зареждащите се уеб сайтове могат да доведат до висок процент на отпадане на потребители и от там до загуби за бизнеса.

 

Ето защо тестът за скорост на зареждане Google PageSpeed Insights се превърна в основен инструмент за предприемачите в интернет за оценка на производителността и скоростта на техния онлайн магазин.

 

Неотдавна NEXT BASKET, платформа за изграждане на онлайн магазини, постигна перфектен резултат от 100% на теста за скорост на страниците на Google със своя първи онлайн магазин - sasaki-shop.com.


Какво представлява тестът за скорост на Google?


Тестът за скорост на Google е инструмент, разработен от най-голямата онлайн търсачка в света, който дава оценка на скоростта и производителността на даден уебсайт или онлайн магазин.

 

Той измерва различни аспекти на работата на уеб сайта, включително скоростта на зареждане, използваемостта на сайта и цялостното потребителско изживяване. Инструментът дава оценка от 0 до 100 точки, като по-високата оценка означава съответно по-бърз и по-оптимизиран уеб сайт.

 

Резултатите от този тест са от съществено значение за собствениците на бизнес в интернет. Проучванията показват, че уеб сайтовете с по-бързо зареждане имат по-голям шанс да задържат посетители и да намалят процента на отпадане.

 

Освен това скоростта на сайта е решаващ фактор при определяне на класирането в търсачките. Бързият уеб сайт може да помогне за подобряване на класирането в резултатите от търсенето, което води до по-голяма видимост, трафик и конверсии за онлайн бизнеса.

 

Резултати от теста за скорост на NEXT BASKET


Платформата за изграждане на онлайн магазини NEXT BASKET постига резултат от 100% в теста за скорост на Google - факт, който затвърждава амбициите на компанията да предложи ново поколение решения за електронна търговия.

 

Освен впечатляващите 100% за производителност, пилотният онлайн магазин на платформата постига също така 100% резултат за достъпност, 92% резултат за спазване на добрите уеб практики и 90% резултат за SEO оптимизация на сайта за търсачките.

 

Зад тези резултати стоят иновативна микросървисна архитектура и оптимизиран код, които дават основата за бързо зареждане, адаптивен дизайн и отлично потребителско изживяване.

 

Официалният старт на платформата NEXT BASKET за българския пазар се очаква до месеци, а дотогава компанията продължава да демонстрира своите възможности и да дава заявки за лидерство в конкурентната ниша на е-комерс както в Европа, така и отвъд океана.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3071 |25.03.2023 Търговците ще получават отстъпка за горивото, ако доставят стоки до магазини в ниско населени райони . 0| 10003 |23.03.2023 Платформата NEXT BASKET с нов партньор за маркетингово стратегиране . 1| 3147 |15.03.2023 Не продават боклуци по магазините, уверяват от БАБХ . 0| 3051 |14.03.2023 ФБР: Има бум на онлайн измамите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads